Mesaje pentru prima zi de școală. Cele mai frumoase urări pentru începutul școlii

Idei de urări și gânduri care se pot trimite la început de an școlar
Mesaje pentru prima zi de școală. Cele mai frumoase urări pentru începutul școlii

Revenirea la școală după vacanța de vara poate fi un moment plin de emoții atât pentru profesori, cât și pentru elevii de toate vârstele. Noul an școlar aduce cu el o mulțime de incertitudini, iar aceste sentimente pot părea copleșitoare la început. Astfel, cu mesaje pentru prima zi de școală poți să îmbunătățești ziua cuiva drag.

În continuare, vei găsi urări de început de an școlar, formulate într-un mod unic și inspirat, pe care le poți personaliza în funcție de destinatar.

Mesaje pentru prima zi de școală

Un simplu mesaj poate aduce o rază de lumină în ziua cuiva, mai ales că revenirea la școală poate fi o tranziție dificilă după perioade lungi de relaxare. Astfel, aceste urări pentru debutul noului an școlar emană o notă de optimism și sinceritate, subliniind esența acestui moment special, care ne conduce spre evoluție.

  • Vara a fost plină de distracție, dar acum este momentul să ne reîntâlnim cu prietenii de la școală și să învățăm lucruri noi! Îți doresc un nou an școlar minunat!
  • În curând, zilele de înot și joacă la soare vor rămâne în trecut, dar să nu vă îngrijorați. Noul an școlar îți va aduce oportunitatea de a-ți face noi prieteni și de a-ți crea amintiri speciale!

Când mai au elevii liber

  • Este timpul să facem tranziția de la costumul de baie la hainele școlare și să ne pregătim pentru învățare! Îți transmit urări pentru un an școlar plin de realizări!
  • Întoarcerea la școală poate părea un pic copleșitoare, dar este un semn că creștem și evoluăm în mod minunat!
  • Pentru noul an școlar, vă doresc să aveți profesori inspirați, prieteni loiali și să vă bucurați de fiecare moment!
  • Un alt an școlar deschide uși către noi oportunități. Sunt foarte mândru de tine și abia aștept să aflu tot ce vei învăța!
  • Trecerea de la vacanță la școală poate fi dificilă, dar îți vei face prieteni noi și vei aduna amintiri prețioase. Succes, dragul meu!

Citește și: Când începe școala în 2023. Data la care trebuie să fie atenți elevii și părinții

Ce urări mai puteți face în prima zi de școală

Noul an școlar poate fi fascinant, dar și plin de provocări. Cu câteva cuvinte încurajatoare, îi putem face pe elevi să abordeze prima zi de școală cu o atitudine mai pozitivă. Iată alte mesaje cu urări.

  • Curajul nu rănește întotdeauna. Uneori, curajul este vocea liniștită de la sfârșitul zilei care spune că vei încerca din nou mâine. Felicitări în noul an școlar!
  • Felicitări pentru succesul tău din anul precedent și pentru trecerea la următoarea etapă a vieții tale școlare. Continuă să alegi întotdeauna calea corectă, chiar dacă poate fi mai dificilă. Sper că acest an să aducă și mai multe realizări pentru tine.
  • Există perspective mult mai promițătoare în viitor decât cele pe care le lăsăm în trecut. Felicitări, iubiți elevi!

Vezi și: Când au elevii prima vacanță în anul școlar 2023-2024. Surpriză mare pentru profesori

Alte încurajări pentru noul an școlar

  • Nu vă spun că drumul va fi lipsit de provocări, dar vă asigur că eforturile vor merita. Să treceți cu bine peste noul an școlar!
  • Sper că vei aborda acest nou an școlar cu entuziasm și că vei obține rezultatele bune.
  • Când vă întoarceți la școală, amintiți-vă că toate cunoștințele sunt ca o lampă și că fiecare lucru nou pe care îl învățați face lumina mai strălucitoare
  • Știu cum este să începi un nou an de școală. Am încredere în tine!
  • Pe vremea mea, elevii trebuiau să compună eseuri pe tablete de piatră, folosind cerneală de calamar. Sunt încrezător că veți reuși cu laptopul și telefonul inteligent.
  • Stai liniștit și lasă să înceapă numărătoarea inversă pentru vacanța de Crăciun!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
2.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *