Mesaje și urări de Crăciun 2023 pentru prieteni, rude sau colegii de muncă. Felicitări deosebite pentru cei dragi

Mesaje care îi vor face să zâmbească pe cei care le primesc

Scris de: Daoud Andra

22 Dec. 2023

Mesaje și urări de Crăciun 2023 pentru prieteni, rude sau colegii de muncă. Felicitări deosebite pentru cei dragi

Crăciunul reprezintă o sărbătoare cu ocazia căreia ne întâlnim cu familia și petrecem timp împreună, alături de cei dragi. Este, însă, o ocazie excelentă și pentru a le transmite urări și gânduri bune celor la care ținem, dar pe care nu îi putem vizita. Iată câteva idei de mesaje și urări de Crăciun 2023, numai bune de trimis colegilor, prietenilor, șefilor sau rudelor!

Cele mai frumoase urări de Crăciun

De Crăciun, familia se adună în jurul bradului și a mesei, pentru a petrece timp de calitate împreună. Celor care nu sunt lângă noi, le putem trimite mesaje sub formă de text sau multimedia, pentru a le arăta că ne-am gândit la ei. O urare din suflet, cu ocazia acestei sărbători, îi va face să zâmbească pe cei care o primesc. Fie că este vorba despre șefi, colegi, prieteni sau rude îndepărtate, există numeroase idei de mesaje prin care le putem ura ”sărbători fericite” și toate cele bune. Iată câteva exemple care să te inspire!

  • Magia Crăciunului să se simtă din plin în casa ta! Sărbători minunate, alături de cei dragi și fie ca Moșul să îți aducă tot ce îți dorești!
  • De Crăciun, se spune că dorințele se îndeplinesc. În această zi de sărbătoare, îți urez ca toate dorințele tale să devină realitate și să te bucuri de tot ce te înconjoară! Crăciun fericit!

Citește și: Locul din casă în care este bine să pui Crăciunița de Anul Nou. Așa vei atrage norocul și bunăstarea

  • Draga mea/dragul meu, îți doresc să ai inima plină de iubire, casa plină de râsete și masa plină de bucate în această zi de sărbătoare! Crăciun fericit și la mulți ani!
  • În această zi de sărbătoare, îți doresc să te bucuri de toată magia și să păstrezi viu spiritul Crăciunului! Să fii înconjurat de iubirea celor dragi!
  • Fie ca Moș Crăciun să îți aducă tot ce îți dorești, iar cele mai profunde dorințe să ți se îndeplinească astăzi! Crăciun fericit și toate cele bune!

Mesaje de Crăciun în versuri

Dacă vrei să îi smulgi un zâmbet celui care va citi mesajul tău, îi poți trimite o urare în versuri în această zi de sărbătoare!

  • Chiar dacă brăduț nu este / Ai tot dreptul să visezi / Să ai Crăciun de poveste / Să fii bun și-n Domn să crezi!
  • Să vă fie casa, casă / Cu bucate noi pe masă / Moș Crăciun cu sacul plin, / Drumu-n viață cât mai lin.

Citește și: Cum alegi bradul de Crăciun fără să te păcălești. La ce trebuie să fii atent

  • Un bătrânel cu chipul drag, / va veni la voi în prag, / să nu-l goniți / e Moș Crăciun, / și v-aduce un an mai bun!
  • Bogăție câtă vreți, / Sănătate pentru toți, / Iar la anul care vine / Să vă fie și mai bine!
  • Pe la colțuri unii spun, / Că există Moș Crăciun / Că i-ai scris și c-o să vină / Să-ți aducă în pumni lumină / Lângă brad și lângă foc / Să-ți aducă mult noroc!

Alte mesaje și urări de Crăciun 2023

  • Gânduri bune vin spre tine, sănătate și mult bine! Iară cel care citește s-aibă Crăciun de poveste!
  • Sper că Moș Crăciun a golit sacul lui cu zâmbete, bunătate, noroc și sănătate în casa ta. Crăciun fericit și să ai numai motive de bucurie în anul care vine!

Citește și: Cum să decorezi masa de Crăciun ca să arate spectaculos. 5 idei pentru un decor elegant

  • Bradul e împodobit, masa e pregătită… să ai Crăciun generos și luminat, alături de cei dragi, iar Moșul să îți aducă tot ce îți dorești!
  • Sărbătorile de Crăciun să vă aducă lumină în suflet și în viață. Să vă bucurați de momente speciale alături de familie și prieteni! La mulți ani!
  • Sfânta zi de Crăciun să îți aducă pace, bucurie și liniște. Iar anul care vine să fie cel mai bun din viața ta! Crăciun fericit și La mulți ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *