Mesaje şi urări de Paşte 2022. Trimite-le celor dragi un gând bun de Învierea Domnului

Un mesaj trimis într-o zi de sărbătoare poate aduce zâmbetul pe buze prietenilor. Pentru a le face o bucurie, trimite-le celor dragi un gâd bun de Învierea Domnului
Mesaje şi urări de Paşte 2022. Trimite-le celor dragi un gând bun de Învierea Domnului

Mesaje şi urări de Paşte 2022, pe care să le trimiteți celor dragi. Ziua de Paște este un prilej bun pentru a trimite gânduri frumoase oamenilor din viața voastră. Un mesaj trimis într-o zi de sărbătoare poate aduce zâmbetul pe buze prietenilor. Pentru a le face o bucurie, trimite-le celor dragi un gâd bun de Învierea Domnului.

Mesaje şi urări de Paşte 2022 care le vor însenina ziua celor dragi

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei. Chiar dacă cei dragi sunt departe, trimite-le un gând bun în Ziua Sfântă de Paște. Mesaje şi urări de Paşte 2022.

Fie ca Lumina Învierii să vă însenineze viața și sufletul și să vă aducă liniște în casă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă încredere, lumină, iubire, speranţă.

În zi de sărbătoare, lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat minunat. O zi frumoasă alături de cei dragi.

Îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi și multă veselie. Hristos a Înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. O zi perfectă!

Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje şi urări de Paşte 2022 cu Iepurașul

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta. Să îți aducă ceea ce îți dorești și să petreci clipe minunate alături de cei dragi.

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Minunea Învierii lui Iisus să vă intre în case și în suflete și să vă lumineze viața. Paște fericit alături de cei dragi.

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Hristos a înviat!

Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde și bucuria în suflet. Hristos a înviat

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Fie ca această sărbătoare să vă aducă liniștea în suflet și în casă. Sărbători liniștite alături de cei dragi.

Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Hristos a Înviat și Paște Fericit.

De Paște fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viața. Hristos a inviat!

Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! Hristos a Înviat!

„Dumnezeu s-a făcut purtător de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtător de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare).

Să ai parte de liniște și bucurii într-o zi de sărbătoare. Învierea Domnului să îți lumineze calea și sufletul. Hristos a înviat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.2 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *