Mesaje, sms-uri și urări de Halloween 2022. Cele mai tari urări de trimis

Inspiră-te din mesajele de mai jos și sperie-ți prietenii cu texte înfricoșătoare
Mesaje, sms-uri și urări de Halloween 2022. Cele mai tari urări de trimis

Mesaje, sms-uri și urări de Halloween 2022. Chiar dacă nu se numără printre sărbătorile noastre tradiționale, Halloweenul a fost împrumutat cu succes și de români. De la an la an, tot mai mulți oameni sărbătoresc această zi, costumându-se în diverse personaje înfricoșătoare și distrându-se așa cum se cuvine. Iată ce mesaje poți trimite prietenilor de Halloween.

Mesaje, sms-uri și urări de Halloween 2022. Cele mai tari urări de trimis

Halloweenul este o sărbătoare de origine celtică, apărută acum mai bine de 2000 de ani. Dar ea a evoluat de la an la an, iar acum presupune diverse activități distractive, precum „trick-or-treat“ (ne dați ori nu ne dați – n.n), adunări festive, îmbrăcăminte și multe dulciuri.

Fără doar și poate, vedeta sărbătorii este dovleacul. Pe lângă delicioasele plăcinte cu dovleac, acesta este folosit și ca element central al decorului înfricoșător. Dovleacul este scobit de miez și sculptat în diverse fețe care îți dau fiori reci pe șira spinării.

Mai jos regăsești o serie de mesaje amuzante-înfricoșătoare, care să-ți servească drept sursă de inspirație pentru a crea un text original de Halloween, pe care să îl trimiți prietenilor sau, de ce nu, să îl postezi pe rețelele de socializare.

„De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale morților. Cu toate astea iți doresc Happy Halloween!”

„Când vrăjitoarele încep să zboare și pisicile încep să apară, atunci luna râde, natura șoptește și Halloweenul se ivește!”

„Buu … Huu… Huu … Te-ai speriat? Sper că da, pentru că o vei încurca! Eu sunt acel Dracula … tu mă știi, de mine să-ți fie frica!”

„În spiritul sărbătorii de Halloween, îți urez să ai o zi magică, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune să îți fie mereu alături!”

Cele mai tari mesaje de Halloween

Dat fiind faptul că dovleacul este vedeta acestei sărbători, nu puteau lipsi urările cu el. Nu-ți uita prietenii nici în acest an și trimite-le mesaje înfricoșătoare în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie.

„Dovleacul prietenos dorește să vă iubiți de Halloween, nu să vă speriați! Happy Halloween!”

„În această noapte dovlecii prind viață și fac glume. Iar dacă vreunul dintre ei îți spune că ești bătut în cap, le poți spune că, de fapt, tu ești deștept foc, doar că pe moment ești posedat de un spirit retardat.”

„Înainte de momentul ce marchează și el începutul sezonului rece, vă urez să aveți o noapte de pomină! Să ne vedem sănătoși! Happy Halloween!”

„Este 31 octombrie! Sper să ai cea mai înfricoșătoare și memorabilă noapte de Halloween.”

„Pregătește-ți costumul, exersează-ți privirea malefică și ieși la agățat. Nu se știe niciodată când îți întâlnești vrăjitoarea pereche.”

„Să ai o noapte frumoasă și bântuită! Scary Halloween!”

„Mie mi se pare că Halloweenul e o noapte în care imaginația ne-o lăsăm să zboare și distracția e foarte tare! Happy Halloween!”

Citește și: „Superstiții de Halloween 2022. Ce nu e bine să faci sub nicio formă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *