Mesajul copleșitor postat de Oana Lis: “Dumnezeu să-l ierte!”. Vedeta e în doliu

Ce veste au primit Oana și Viorel Lis
Mesajul copleșitor postat de Oana Lis: “Dumnezeu să-l ierte!”. Vedeta e în doliu

Oana Lis a primit zilele trecute o veste tristă. O persoană cunoscută ei ș i lui Viorel Lis s-a stins din viață. Blondina a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, mărturisind ce legătură a fost între soțul ei și bărbatul care a murit.

Oana Lis, mesaj de doliu pe rețelele de socializare. „Dumnezeu să-l ierte”

Zilele trecute Oana Lis a aflat de moartea scriitorului și scenaristului Adrian Lustig. Vedeta le-a spus urmăritorilor ei că soțul său, Viorel, a jucat într-unul din filmele acestuia. A transmis un mesaj de condoleanțe, iar fanii ei i-au răspuns cu același tip de text.

„Dumnezeu sa-l ierte! A jucat și Vio puțin într-un film de-al dânsului!”, a scris Oana Lis.

Vestea a venit în perioada în care Oana Lis a vorbit despre stingerea din viață a partenerului său, care nu mai vrea să apeleze la ajutorul medicilor. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit considerabil. Fostul edil al Capitalei suferă de mai multe afecțiuni cronice. În ultimii ani a fost internat de mai multe ori, însă în prezent nu mai vrea să apeleze la ajutorul specialiștilor. Ultima sa dorință, potrivit soției lui, este să moară acasă, fără să mai aibă în jur specialiști care să încerce să îi salveze viața.

Cine a fost Adrian Lustig

Adrian Lustig s-a născut pe 29 septembrie 1953 și a debutat în presă în anul 1979. Trei ani mai târziu a publicat primul său volum, romanul „Romanță cu stagiari”. A scris mai multe scenarii de filme: „Nunta mută”, „Minte-mă frumos”, „Lindenfeld, o poveste de dragoste”, „Minte-mă frumos în centrul vechi” sau „Funeralii fericite”. De asemenea, a scris și câteva piese de teatru. Ultima sa mare realizare a fost filmul „Nunți, botezuri, înmormântări”, care din iarna trecută este disponibil și pe Netflix.

Adrian Lustig
Adrian Lustig

Serghei Mizil a fost cel care a făcut anunțul morții lui Adrian Lustig

Serghei Mizil a jucat în filme scrise de către Adrian Lustig și a fost și bun prieten cu acesta. A publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare, după ce a aflat că a mai pierdut un prieten.

„Cele mai proaste zile sunt alea-n care auzi c-ai mai pierdut un prieten. E vorba de Adrian Lustig. Scriitor si scenarist de top, prieten de-o viaţă. Dac-aţi văzut “Nunta muta” sau “Funeralii fericite”, în care-am jucat şi eu, ştiţi despre ce vorbesc. Dacă nu, puneţi mâna şi vedeţi-le. Păcat, mare păcat, da’ asta-i viaţa”, a scris Serghei Mizil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *