Mesajul impresionant al Elenei Udrea, din închisoare, pentru fiica sa. Eva Maria a împlinit 4 ani. FOTO

Ce i-a transmis Elena Udrea fiicei sale în ziua în care a împlinit 4 ani
Mesajul impresionant al Elenei Udrea, din închisoare, pentru fiica sa. Eva Maria a împlinit 4 ani. FOTO

Astăzi este ziua de naștere a Evei, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Pe pagina de Facebook a fostului ministru a apărut un mesaj emoționant, semnat la final cu “mama”. Eva Maria a împlinit 4 ani.

Eva Maria a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmis Elena Udrea: “L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită”

În ziua în care Eva Maria a împlinit 4 ani, pe pagina Elenei Udrea a apărut un mesaj emoționant. Fostul ministru a transmis public cât de mult o iubește pe cea mică. De asemenea, a scris că în fiecare moment, chiar dacă este departe de ea, se gândește la ea și abia așteaptă să fie din nou împreună, să petreacă timp amândouă. Fostul ministru se află la închisoare, după ce a fost condamnat la șase ani de închisoare, în luna aprilie a acestui an.

“La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤️

Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!

Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”.

Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)” , este mesajul apărut pe pagina  fostului ministru, Elena Udrea.

Imediat, prietenii de pe pagina Elenei Udrea i-au transmis o mulțime de urări Evei.

Eva Maria
Eva Maria

Ce i-a spus Elena Udrea fiicei sale. Micuța nu știe că mama sa se află la închisoare

Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare pentru femei. Fostul ministru vorbește zilnic la telefon cu fiica ei. Ea și Adrian Alexandrov au decis ca fetița lor să știe că mama ei este la muncă deoarece i-ar fi foarte greu să înțeleagă adevărul.

Vă reamintim că pe data de 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, fiind găsită vinovată pentru acuzații de luare de mită și abuz în serviciu.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.