Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când iubitul ei a anunțat că se căsătoresc: “Când un bărbat nu acceptă despărțirea”

Cristina Cioran: „Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face!"
Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când iubitul ei a anunțat că se căsătoresc: “Când un bărbat nu acceptă despărțirea”

La doar câteva zile după ce Alexandru Dobrescu a declarat că el și Cristina Cioran nu s-au despărțit, ba mai mult, se pregătesc de nuntă, vedeta a făcut un anunț total neașteptat. Cristina Cioran susține că este șantajată și amenințată. Potrivit ei, tatăl fetiței sale nu acceptă că s-au despărțit.

Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când Alexandru Dobrescu a anunțat că se căsătoresc

Cristina Cioran a publicat două mesaje pe rețelele de socializare în care mărturisește că Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale, nu acceptă despărțirea. Astfel, ar amenințat-o și ar șantaja-o pe vedetă. Prezentatoarea TV a mărturisit că poate e ceva amuzant pentru lume, dar și pentru ea, însă, potrivit ei, totul va trece în curând.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj. Amenințări. Minciuni. Îmi dau seama că e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec, mai e puțin”, este mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran.

Alexandru Dobrescu, declarații despre nuntă. “Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat”

Alexandru Dobrescu a mărturisit că în curând el și Cristina se vor căsători, deși în urmă cu câteva zile anunțau despărțirea. A spus că vor face atât cununia la biserică, cât și o mare petrecere la un cunoscut club din Capitală. De asemenea, bărbatul a dezvăluit că nu s-au despărțit, ci au fost doar speculații, ei de fapt, ar fi în continuare într-o relație.

”E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim. În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru spynews.ro.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație de aproximativ trei ani, În iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *