Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când iubitul ei a anunțat că se căsătoresc: “Când un bărbat nu acceptă despărțirea”

Cristina Cioran: „Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face!"
Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când iubitul ei a anunțat că se căsătoresc: “Când un bărbat nu acceptă despărțirea”

La doar câteva zile după ce Alexandru Dobrescu a declarat că el și Cristina Cioran nu s-au despărțit, ba mai mult, se pregătesc de nuntă, vedeta a făcut un anunț total neașteptat. Cristina Cioran susține că este șantajată și amenințată. Potrivit ei, tatăl fetiței sale nu acceptă că s-au despărțit.

Mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran, la scurt timp de când Alexandru Dobrescu a anunțat că se căsătoresc

Cristina Cioran a publicat două mesaje pe rețelele de socializare în care mărturisește că Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale, nu acceptă despărțirea. Astfel, ar amenințat-o și ar șantaja-o pe vedetă. Prezentatoarea TV a mărturisit că poate e ceva amuzant pentru lume, dar și pentru ea, însă, potrivit ei, totul va trece în curând.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj. Amenințări. Minciuni. Îmi dau seama că e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec, mai e puțin”, este mesajul neașteptat postat de Cristina Cioran.

Alexandru Dobrescu, declarații despre nuntă. “Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat”

Alexandru Dobrescu a mărturisit că în curând el și Cristina se vor căsători, deși în urmă cu câteva zile anunțau despărțirea. A spus că vor face atât cununia la biserică, cât și o mare petrecere la un cunoscut club din Capitală. De asemenea, bărbatul a dezvăluit că nu s-au despărțit, ci au fost doar speculații, ei de fapt, ar fi în continuare într-o relație.

”E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim. În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru spynews.ro.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație de aproximativ trei ani, În iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum.

8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.