Mesajul puternic pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton, după ce a aflat de ce boală suferă. Pe mulți i-a luat prin surprindere asta

Detaliul pe care puțini l-au observat

Scris de: Daoud Andra

09 Apr. 2024

Mesajul puternic pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton, după ce a aflat de ce boală suferă. Pe mulți i-a luat prin surprindere asta

Chiar dacă relația lor nu este una apropiată, Meghan Markle nu a rămas indiferentă la vestea că prințesa Kate Middleton suferă de cancer. Recent, soția lui Harry a marcat o apariție pe care mulți au considerat-o ca fiind un mesaj pentru Kate.

Cum a apărut Meghan Markle, după ce Kate a anunțat că are cancer

Vestea că prințesa Kate suferă de cancer a luat prin surprindere o lume întreagă. Apropiații prințesei au aflat abia în momentul în care și-a făcut public diagnosticul că suferă de această boală. Presa a scris că nici măcar Harry și Meghan Markle nu au fost anunțați despre boala lui Kate mai devreme.

Aflată în California, Meghan Markle a vizitat recent un spital pentru copii, iar apariția ei nu a trecut neobservată. Ducesa de Sussex a purtat o rochie cu imprimeu floral, pe care mulți au considerat-o ca fiind un simbol. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că membrii familiei regale apelează la vestimentație și accesorii pentru a transmite mesaje puternice și se pare că același lucru l-a făcut și Meghan.

Citește și: Motivul pentru care Harry și Meghan nu-i lasă pe William și Kate să se apropie de copiii lor. Detalii incredibile au ieșit la iveală

”Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Și Meghan a învățat să își folosească vestimentația pentru a schimba perspective. Ducesa transmite un mesaj clar cu outfit-ul ei floral. Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florie reprezintă creșterea și dezvoltarea. Și mai emoționant decât atât, florile simbolizează iertarea. Ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei ei, Kate?”, a transmis editorul de modă Amber Graafland, pentru publicația Fabulous.

Mesajul puternic pe care Meghan Markle i l-a transmis lui Kate Middleton, după ce a aflat de ce boală suferă. Pe mulți i-a luat prin surprindere asta
Meghan Markle, în vizită la spitalul de copii

Și Kate Middleton a apelat la flori pentru a transmite mesajul ei

În luna martie, soția lui William a publicat filmulețul prin care și-a anunțat diagnosticul. Kate a filmat anunțul stând singură, pe o bancă, iar în spatele ei era un câmp cu narcise. Decorul nu a fost ales întâmplător, pentru că narcisele sunt emblematice pentru Țara Galilor, pe care William și Kate o reprezintă. În plus, aceste flori sunt asociate și cu supraviețuitorii cancerului.

Citește și: De ce Harry și Meghan Markle nu au știut de boala lui Kate. Adevăratul motivul a ieșit la iveală abia acum

”În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul a fost prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez ședințe de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament”, a spus Kate Middleton, în videoclipul publicat pe rețelele de socializare.

”Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, acum avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a conchis Kate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *