Mesajul sfâșietor trecut pe coroana de flori de la căpătâiul Ronei Hartner. Imagini emoționante de la priveghi și înmormântare VIDEO

Regretata artistă urmează să fie înmormântată pe 1 Decembrie.
Mesajul sfâșietor trecut pe coroana de flori de la căpătâiul Ronei Hartner. Imagini emoționante de la priveghi și înmormântare VIDEO

Rona Hartner a încetat din viață pe 23 noiembrie, după ce luni bune s-a luptat cu o boală cruntă, cancerul! Miercuri, trupul neînsuflețit al actriței a fost adus în România, unde urmează să fie înmormântată, alături de tatăl și bunicii săi. Cei care vor să-și ia rămas bun de la ea o pot face la capela Cimitirului Bellu Catolic, acolo unde a fost depus sicriul ei. Vineri, 1 Decembrie, Rona Hartner va fi înmormântată, la ora 12.00.

Ce a scris sora Ronei Hartner pe una dintre coroanele depuse la sicriul acesteia

Rona Hartner urmează să fie condusă pe ultimul drum vineri, 1 Decembrie. Artista a murit la vârsta de 50 de ani, în Franța, dar familia sa a decis ca ea să fie înmormântată în țară.

Miercuri, 29 noiembrie, trupul neînsuflețit al Ronei a ajuns în România și a fost depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic, unde mulți fani, dar și cunoscuți de-ai interpretei, au venit să-și depună omagiile, notează VIVA! 

Solista va fi înmormântată pe 1 Decembrie

Capela unde este depusă actrița a fost umplută cu flori, dar și cu poze de-ale Ronei. De asemenea, sicriul Ronei Hartner a fost împânzit de coroane din partea familiei, însă cea care a atras cel mai mult atenția a fost coroana din partea fraților ei, Rinda și Reon. Pe coroana mare din flori albe tronează un mesaj sfâșietor: ​„Dormi în pace, surioară!”. Vezi mai multe imagini de la funeraliile artistei, AICI!

sursa foto: VIVA!

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, pe data de 1 decembrie 2023, la ora 12:00, chiar de Ziua Națională a României. Rona Hartner își va dormi somnul de veci alături de tatăl, bunicii și străbunicii ei, la Cimitirul Bellu Catolic, unde se află mormântul familiei.

Citește și: De ce toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera R. Ce meserii au fratele și sora artistei, în Canada

Sora ei a anunțat că Rona Hartner va fi adusă în România


Sora ei, Rinda, a anunțat pe rețelele de socializare că Rona Hartner va fi adusă în țară și va fi înmormântată pe 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională.

​„Bună seara, la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El”, a anunțat Rinda, sora Ronei, în urmă cu doar câteva zile.

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la 50 de ani


Rona Hartner a decedat în Franța, înconjurată de familie. În ultimii ani, ea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. La un moment dat, a reușit să învingă cancerul de colon după ce a urmat diverse tratamente. Cea care i-a fost alături mereu a fost mama sa.

Timp de un an, Rona Hartner a urmat un tratament dur pentru a se vindeca, iar starea solistei i-a afectat enorm pe membrii familiei sale, în special pe mama ei. Ședințele de chimioterapie au fost cumplite, iar femeia a suferit enorm când și-a văzut fiica dărâmată de durere.

„Este greu pentru un părinte să vadă că se întâmplă așa ceva cu copilul său. Îl doboară chestia asta. Eu am trimis-o acasă pe mama la începutul chimioterapiei. Atât de tare empatiza cu mine, și cu ce mi se întâmpla, încât parcă ea trecea prin tratamentele mele. Plângea, era distrusă și i-am zis să se ducă undeva, ori în Canada unde locuiește, ori într-o vacanță. Îmi aduc aminte că, la primele ședințe, ea era bolnavă și simțea efectele terapiei medicale pe pielea ei, mai rău decât mine”, a declarat Rona Hartner, potrivit Spynews.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *