Mesajul transmis de Anghel Damian, după ce Theo Rose a confirmat sarcina. „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Anghel Damian: „Ne-am fi dorit să putem da noi vestea”

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2022

Anghel Damian este cel mai fericit viitor tătic. Regizorul și scenaristul de la serialul „Clanul” și iubita lui, cântăreața Theo Rose, urmează să devină părinți pentru prima oară. La scurt timp după ce Theo a confirmat sarcina, și Anghel Damian a vorbit despre perioada pe care o trăiește.

Anghel Damian, prima declarație în calitate de viitor tătic

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de câteva luni, însă lucrurile între ei au evoluat rapid. Cei doi și-au dat seama repede că sunt suflete-pereche, iar în curând urmează să își mărească familia. Cântăreața este însărcinată și, după ce informația a apărut în presă, a confirmat că urmează să devină mămică. Și Anghel Damian a oferit o primă declarație în calitate de viitor tătic.

Regizorul serialului „Clanul” a spus că el și viitoarea mămică sunt extrem de fericiți și emoționați pentru tot ce trăiesc. Nu a ascuns faptul că și-ar fi dorit ca presa să nu le răpească această bucurie și să poată da ei vestea cea mare, atunci când s-ar fi simțit pregătiți să împărtășească această bucurie cu cei care îi urmăresc.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, pentru postul Pro TV.

Mesajul transmis de Anghel Damian dupa ce Theo Rose a confirmat sarcina
Anghel Damian a confirmat că așteaptă un copil alături de Theo Rose

Theo Rose, deranjată că presa a dat-o de gol

Aristia a presimțit că nu va apuca să le dea ea vestea fanilor ei și și-a anunțat doar familia în legătură cu sarcina. În ziua în care informația a apărut în presă, părinții artistei au confirmat pentru anumite publicații faptul că vor deveni bunici. Mama și tatăl lui Theo Rose au spus că fiica lor îi anunțase în urmă cu ceva timp, tocmai pentru a nu afla din ziare că vor deveni bunici.

La o zi după ce informația a fost preluată de toate publicațiile, cântăreața a confirmat și ea că va fi mămică. Într-un mesaj postat pe Instagram Stories, Theo Rose a spus că este adevărat că va fi mamă. Ea a încheiat mesajul cu o replică prin care a dat de înțeles că a deranjat-o faptul că nu a fost ea cea care a dat vestea.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel. Sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați ‘nepoate’. Sau ‘nepoată’. Depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul! Vă pup”, a spus Theo Rose.

 

5.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.