Mesajul transmis de Elena Udrea și iubitul ei, după moartea lui Rudel Obreja. „Trebuie să îl aibă pe conștiință”. Acuzații grave

Elena Udrea: "Reîncarcerarea a fost un șoc pentru el"
Mesajul transmis de Elena Udrea și iubitul ei, după moartea lui Rudel Obreja. Trebuie să îl aibă pe conștiință. Acuzații grave

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au reacționat pe rețelele de socializare după moartea lui Rudel Obreja. Acesta fusese condamnat la închisoare în același dosar în care este implicată cu Elena Udrea și pentru care are de ispășit o pedeapsă de șase ani.

Rudel Obreja a murit. Mesajele triste postate de Adrian Alexandrov și Elena Udrea

Adrian Alexandrov susține că Rudel Obreja a fost hărțuit mulți ani pentru că nu ar fi vrut să facă denunț mincinos împotriva Elenei Udrea. Acest lucru l-ar fi mărturisit de mai multe ori.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Rudel Obreja🙏. Un om deosebit, care a fost hărțuit ani de zile pentru că nu a vrut să denunțe mincinos împotriva Elenei Udrea, lucru pe care l-a spus de nenumărate ori public. O execuție la vedere, o execuție mortală! Cei care se fac responsabili de această tragedie, să nu doarmă noaptea, să îi bântuie mereu gândul că într-o zi, li s-ar putea întâmpla și lor! Presa din România trebuie să ia atitudine, și afle adevărul despre ce i s-a întâmplat lui Rudel Obreja, un mare campion, un mare om, și un tată a 3 copii!

Condoleanțe familiei 🙏♥️🇷🇴”, este mesajul lui Adrian Alexandrov.

Citește și – Elena Udrea a făcut, în sfârșit, dezvăluirea. Ce înseamnă gestul cu degetul dus la nas, cui îi era adresat semnul

Elena Udrea: „Fără îndoială că boala lui s-a declanșat din cauza hărțuirii”

Elena Udrea a scris un mesaj mai lung despre situația din ultimii ani a lui Rudel Obreja. Fostul ministru susține că boala lui Rudel Obreja s-ar fi declanșat din cauza hărțuirii pe care a trăit-o timp de opt ani. Potrivit ei, în aprilie 2022, Rudel nu se aștepta să fie din nou arestat.

De asemenea, mai spune Elena Udrea, timp de aproape patru luni starea lui de rău ar fi fost tratată cu medicamente greșite. Abia apoi a putut ajunge la spitalul Fundeni, acolo unde a aflat că suferă de cancer la pancreas în stare avansată.

„A murit Rudel Obreja!
Fără îndoială că boala lui s-a declanșat din cauza hărțuirii, timp de 8 ani, în dosarul “Gala Bute”.
A fost arestat de trei ori în acest timp ca și mine, ultima dată pe 7 aprilie anul trecut. Reîncarcerarea a fost un șoc pentru el.
Nu se aștepta ca decizia CCR să nu fie respectată.
A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate. Suferința pentru copiii mici și soția care-l așteptau acasa, așa cum povesteste cel cu care a fost închis de fiecare dată, a pricinuit declanșarea acestei boli crunte.
După o lună a început sa se simtă rău, însă doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios și încă doua luni a fost ținut în penitenciar cu diagnostice și tratamente greșite.
Dupa patru luni, în sfărșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din păcate era prea tarziu, boala fiind în fază terminală.
(…)
Rudel Obreja a fost condamnat pe nedrept in dosarul “Gala Bute”, doar pentru ca a fost un om demn, cu onoare, un om cinstit care nu a acceptat sa faca jocurile procurorului lui Kovesi si nu a cedat presiunilor si santajului acestuia. Se încerca, prin orice mijloace, sa se obțină delațiuni la adresa mea. Deși a denunțat toate acestea public și în fața judecătorilor încă din anul 2015, nimic nu a contat.
Rudel Obreja nu a avut nicio vină. A iubit sportul, a iubit boxul, a fost un patriot. Și-a dorit să îl aduca pe Bute sa boxeze in Romania, în fața concetatenilor lui, fiind in asentimentul milioanelor de români care voiau atunci sa il vadă boxând și apărându-si șansele în fața, si cu sprijinul lor. Din păcate, pentru aceasta dorință și pentru patriotismul lui, a plătit cu libertatea și acum chiar cu viața.
Toți cei care au fost părtași la acest abuz abject al justiției “statului paralel” în dosarul “Gala Bute” trebuie să îl aibă pe conștiință. A murit un OM, un TATĂ, un SOȚ. Au rămas trei copii orfani!
Dumnezeu să te odihnească în pace, Rudel Obreja! 🙏🕯”, este o parte din mesajul Elenei Udrea.

Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box, a fost răpus de o boală nemiloasă la vârsta de 57 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *