Meseria de bază pe care o are Andreea Marin. A cunoscut succesul în televiziune, dar nu are nici cea mai mică legătură cu acest domeniu

Meseria de bază pe care o are Andreea Marin. A cunoscut succesul în televiziune, dar nu are nici cea mai mică legătură cu acest domeniu

Meseria de bază pe care o are Andreea Marin. Andreea Marin este una dintre cele mai cunsocute și îndrăgite prezentatoare TV din România. Chiar dacă s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, fosta „zână a surprizelor” rămâne în atenția publicului.

Andreea Marin este acum o femeie de afaceri de succes, având nu mai puțin de trei firme în domeniul activităților de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Cu toate acestea, nu multă lume cunoaște care a fost meseria de bază a fostei prezentatoare TV.

Meseria de bază pe care o are Andreea Marin

Deși pare că s-a născut pentru a străluci în fața camerelor, profesia Andreei Marin este de fapt cu totul alta. La bază, ea este inginer, dar a povestit că tocmai calitățile care au făcut-o să aleagă această meserie i-au fost de ajutor atât în televiziune, cât și în timpul pandemiei.

„Cum eu am o minte și o structură logice, sunt informatician la bază, chiar dacă în viața de după facultate am ajuns să fac dintr-o întâmplare altceva, am pornit de la punctul care credeam eu că trebuie să fie începutul oricărei inițiative a societății civile într-o situație delicată cum e pandemia, tipică prin complicațiile date de acest virus invizibil și greu de controlat”, declara în urmă cu doi ani Andreea Marin.

Acum, însă, „Zâna” gestionează trei firme care au ca domeniu de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune: A&A Partners 2004, A & C Partners și A&D Partners. Și dacă privim asupra bilanțurilor depuse la ANAF, putem spune că este o femeie de afaceri de succes.

Cifra de afaceri a primei companii este de aproape 400.000 de lei (aproximativ 75.000 de euro), cea de-a doua firmă are o cifră de afaceri de peste 470.000 de lei (în jur de 93.000 de euro), iar cea de-a treia, peste 180.000 de lei (circa 35.000 de euro).

Ce profituri a obținut

Andreea Marin a obținut profit cu toate cele trei companii. Potrivit Fanatik, sumele câștigate cu fiecare firmă în parte depășesc 100.000 de lei, iar profitul total se învârte în jurul sumei de 350.000 de lei, adică aproximativ 70.000 de euro.

Însă pentru a începe afacerile, „Zâna” a fost nevoită să apeleze la credit bancar. Lucru despre care spune că nu și-ar fi dorit niciodată să îl facă.

M-am temut să fac credit, punct! Povestesc și în cartea mea că tata m-a învățat să nu iau niciodată credit pentru că va fi vai și amar. Avea el dreptate pentru că știm bine că nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție și, până la urmă, uite ce scrie aici, tot vorba tatei este: „Nu există nu se poate!”.

Dacă nu există nu se poate până la urmă a trebuit să o rezolv, așa că m-am înhămat la această muncă deloc ușoară”, a declarat fosta prezentatoare TV, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: „Andreea Marin, imagini de colecție alături de fiica ei. Cât de frumoasă este Violeta! FOTO

8.1 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.