Meseria secretă a lui Andi Moisescu. Și-a transformat pasiunea într-un nou job: „Nu există pericolul să renunț la televiziune” EXCLUSIV

Andi Moisescu: „Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor”
Meseria secretă a lui Andi Moisescu. Și-a transformat pasiunea într-un nou job: Nu există pericolul să renunț la televiziune EXCLUSIV

Toată lumea știe despre pasiunea lui Andi Moisescu pentru muzica electronică, pasiune care a început în liceu, la petrecerile cu prietenii, a continuat la radio, iar în ultimii ani el a revenit să întrețină atmosfera la petreceri. Însă, juratul de la „Românii au talent” (PRO TV) și-a transformat hobby-ul în mai mult de atât. Andi Moisescu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a devenit un soi de profesor pentru copiii pasionați de muzica electronică, cărora încearcă să le împărtășească din cunoștințele lui, dar și să-i îndrume către această lume, a DJ-ilor.

”Întotdeauna am sperat să văd DJ la Românii au talent”

Nu de puține ori Andi Moisescu și-a arătat afinitatea pentru tinerii DJ chiar și în cadrul competiției „Românii au talent”, iar când a văzut unul pe scenă nu s-a sfiit să-l laude și mai ales să-l încurajeze. De aceea, în momentul în care a auzit că DJ Hugo, semifinalist al show-ului „Românii au talent”, va urca pe una dintre scenele de la SAGA Festival a rămas extrem de impresionat.

„Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ la „Românii au talent”, a povestit Andi Moisescu pentru EGO.ro, completând că își dorește enorm ca din ce în ce mai mulți copii să se apropie și de acest gen muzical.

De aceea a ales să-și rupă din timpul lui pentru a-i învăța pe cei pasionați de muzica elecronică cum să manevreze mixerele. „Pe 1 Iunie, în prima parte a zilei, dimineața, învăț niște copii meseria asta. Am un eveniment în care învăț copiii să mixeze. Iar seara pun muzică într-un club”.

Andi Moisescu

„Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor”

Deși în ultimii ani s-a concentrat și mai mult pe această pasiune, Andi Moisescu ne asigură că nu va renunța la televiziune, în favoarea muzicii, cu atât mai mult cu cât nu vede o carieră în muzică. „Niciodată nu există pericolul să renunț la televiziune în favoarea muzicii. Ele nu se exclud. Meseriile astea se completează doar. Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor. Atât și nimic altceva. Deci când mă vezi că pun muzică înseamnă că am bateriile descărcate și sunt legat la priză. Dacă ajung să pun muzică foarte des înseamnă că sunt obosit”, ne-a mai declarat juratul de la „Românii au talent”.

”Ușile de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta”

Andi și-a amenajat un adevărat studio la birou, în locul unde filmează și pentru „Apropo TV”, dar și pentru podcast-ul său, însă mărturisește că nu este un loc secret, doar al lui, ci că atât copiii, cât și soția lui, Olivia Steer, pot veni oricând dacă vor să-l asculte.

„Trebuie să-ți spun un secret. Eu mi-am organizat la birou. Am camera care mi-a lipsit în copilărie și am la birou două pick-up-uri, mixer-uri, am boxe, chitară bas, chitară, claviaturi, tobe, nu-mi lipsește nimic. Am tot ce îmi trebuie la birou. Acolo e locul meu pe care nu l-am avut când eram mic. Ușile de la mine de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta. Adică eu nu fug de acasă ca să mă duc la birou. Poate să vină oricine. Muzica, trebuie să-ți spun, e frumoasă când este împărtășită. Muzica dacă o pui doar pentru tine nu are niciun farmec. Bucuria este să vezi că lumea se mișcă, asta e cea mai mare bucurie”, ne-a mai povestit amuzat Andi Moisescu.

„Sâmbătă încep regatele”

Între muzică și filmări, Andi se orientează și către pasiunea pentru yachting. În acest weekend va participa la primul concurs din 2022.

„Fix acum, sâmbătă, încep regatele. După finala de la „Românii au talent” plec direct la Limanul pentru că avem prima regată. Stau tot weekend-ul, că atât ține o regată, de regulă. Sau un weekend mai lung dacă e în altă țară”, a mai povestit Andi Moisescu pentru EGO.ro.

Andi nu este singura vedetă TV pasionată de yachting, Cabral fiind una dintre ele. Culmea este că cei doi nu s-au întâlnit până acum la nicio regată, însă Moisescu susține că nu este exclus ca în curând să concureze unul împotriva celuilalt. Până atunci Cabral trebuie să-și onoreze înțelegerea făcută la o licitație, unde un participant a achitat suma de 5.000 de euro pentru o plimbare pe velierul Tiago alături de Cabral și de alți amatori îndrăgostiți de sailing. Astfel că în acest weekend în timp ce Andi concurează, Cabral oferă o cursă memorabilă celui care a donat banii pentru Asociația Help Autism.

„Cabral se pricepe și el la meseria asta. Nu l-am prins niciodată în concurs. El are barca, eu concurez. Nu ne-am întâlnit în aceeași regată niciodată. El oferă un astfel de premiu, eu ofer o experiență cu totul aparte la Electric Castel pentru cel care va câștiga licitația. Nu o să uite experiența aia. O să aibă acces în locuri în care nu ar fi avut altfel acces”, a mai povestit Andi Moisescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
7.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *