Metoda care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească: “Fără operație la stomac”. Le-a dezvăluit secretul ei fanilor

"Oricine orice ar spune diferența este enormă"
Metoda care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească: “Fără operație la stomac”. Le-a dezvăluit secretul ei fanilor

Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimii ani. Vedeta a slăbit foarte mult, drept dovadă fiind comparația între o fotografie din 2018 și o fotografie recentă. Aceasta a ținut să menționeze că nu și-a operat stomacul.

Metoda care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească: „Am ținut și țin dietă: post intermitent”

Oana Roman a dezvăluit pe pagina sa de Instagram cum a reușit să slăbească în ultimii patru ani fără să ajungă pe mâna chirurgului pentru a-și micșora stomacul. Întrebată des despre secretul său, vedeta a decis să le spună internauților cum a reușit. Astfel a mărturisit că face des anumite proceduri corporale și ține uneori dietă, adică un post intermitent. Timp de opt ore mănâncă cu măsură, iar în restul de 16 ore nu mănâncă nimic.

“Poza din stânga este din 2018 cea din dreapta din 2022. Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o dată.

Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumătate, săptămânal pentru aceste proceduri. Minus 4 cm după o singura ședință. Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

De asemenea, Oana Roman a mai menționat că de doi ani bea un ceai care inhibă pofta de mâncare, ajută și la detoxifiere și îi oferă energie.

Metoda care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească
Metoda care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească

Ce tratament a făcut Oana Roman împotriva căderii părului

Oana Roman a apărut în public în ultimii ani purtând tot mai des peruci. Vedeta a apelat la acest truc pentru a masca o problemă cu care s-a confruntat multă vreme: căderea părului. Se pare că din cauza stresului și a oboselii, vedeta începuse să-și piardă podoaba capilară. Din fericire a găsit un tratament care a funcționat, iar acum mărturisește că părul ei s-a regenerat și arată foarte bine. Este vorba despre un ulei pe bază de ulei de ricin, iar după multe luni de tratament au apărut și rezultatele.

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *