Metoda ieftină care te scapă de insecte. Trucul mai puțin cunoscut în România face minuni

Cele mai ușoare moduri de a scăpa de dăunători
Metoda ieftină care te scapă de insecte. Trucul mai puțin cunoscut în România face minuni

Să ai gândaci în casă poate fi un adevărat coșmar. Nu doar că este neplăcut să vezi astfel de insecte mișunând prin locuință, dar sunt și purtătoare de microbi și boli. În rândurile de mai jos vă vom prezenta câteva alimente la îndemână ce vă pot scăpa definitiv de dăunătorii enervanți.

Alimentele simple ce te scapă garantat de gândaci

Gândacii se reproduc foarte repede, iar când vezi un pui, este clar că și-au găsit un culcuș unde să își facă de cap și să îți umple, astfel, casa de dăunători. Primul instinct ar fi să chemi un specialist pentru o deratizare completă și eficientă, însă află că există și alte metode prin care poți scăpa de insecte, mult mai sigur și ieftin.

Poți folosi făină pentru a extermina gândacii, dar pentru asta trebuie să o combini cu ulei de măsline și acid boric de la farmacie. Efectul asupra gândacilor este imediat, pentru că aceștia nici nu sunt fani ai făinii, iar în combinație cu substanțe toxice ce le fac rău, emestecul devine o capcană eficientă.

De asemenea, gândacii nu suportă nici ceapa. Aceatsa trebuie tăiată în jumătate, înmuiată în apă, făină, 3 – 4 lingurițe de pudră borică și un praf de zahăr. Amestecul va fi pus pe la colțuri și lăsat să acționeze împotriva insectelor.

Un alt aliat împotriva gândacilor este sucul de lămâie. Îl poți integra în rutina ta de curățeni și astfel mirosul va ajunge în toate colțurile casei, pe unde se pot ascunde gîndacii. Mirosul de citrice nu le face bine dăunătorilor și vor dispărea cât ai clipi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
7.7 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *