Metoda simplă care alungă definitiv energia negativă și ghinionul din casa ta. Vei avea parte de bani și fericire chiar de azi

Cum să cureți energia casei tale
Metoda simplă care alungă definitiv energia negativă și ghinionul din casa ta. Vei avea parte de bani și fericire chiar de azi

Fiecare locuință este locul unde venim să ne relaxăm, să ne odihnim și să uităm de problemele cotidiene. Pentru ca aceste lucruri să meargă bine este nevoie ca energiile din casă să fie unele pozitive, însă nu mereu este așa. Află în cele ce urmează cum îți poți curăța locuința de energiile negative și cum poți să îți purifici spațiul pentru un trai liniștit.

Cum să capi de energiile negative din casa ta

Energiile negative pot pătrunde în casele noastre prin diverse modalități. Dar pe cât de ușor intră, pe atât de ușor putem să le facem și să dispară. Puterea constă în sare. Pune sare într-un săculeț și plaseaz-o pe pervazul geamului din cameră. În timp ce faci asta, rostește următoarele cuvinte: „Sarea va absorbi toate necazurile, va alunga problemele, va aduce fericire în casă. Toate gândurile negative care intră în cămin vor dispărea imediat”. Acest lucru va ajuta locuința să debordeze de energie pozitivă.

Un alt lucru care aduce negativitate și ghinion în casă este depozitarea lucrurilor vechi și stricate în locuință. De aceste obiecte trebuie să te descotorosești imediat, dacă vrei să readuci pozitivitatea în căminul tău. Nici florile uscate nu ar trebui păstrate în casă. Acestea sunt cele care afectează circulația energiei pozitive, Chi, care aduce starea de bine, menține sănătatea și armonia în casă. Așadar, aruncă-le cât mai rapid. În schimbul lor, poți aduce flori proaspete, care vor atrage energiile pozitive, iar Chi-ul va fi la cote maxime.

Cum să curățăm locuința de energiile negative

Pentru pozitivitate, lumina soarelui trebuie lăsată să intre în casă. De asemenea, lângă geam trebuie pusă o fântână decorativă. Aceasta conferă și umiditatea necesară locuinței, dar și energii benefice. De asemenea, trebuie să ai grijă și la persoanele care îți trec pragul, pentru că locuința ta preia foarte mult din energiile oamenilor. Pentru o purificare intensă a spațiului, te poți folosi de tămâie, un tip de lemn sfânt și rugăciuni.

„Tămâie, palo santo, plus intenția. Adică aprind un beșișor parfumat, aprind palo santo și, în același timp, merg cu el prin casă, geamurile deschise și am intenția ca mirosul, fumul acesta să curețe spațiul de orice fel de energie de vibrație joasă și spațiul meu, casa, să se umple cu energie de vibrație înaltă. Pot să și cer asta, adică mergând prin casă cu tămâia pot să cer să fie plină casa cu energie de vibrație înaltă. Nouă ni s-a spus: cere și ți se va da. E suficient să spui: Doamne, îți cer acum să umpli această casă cu energie de vibrație înaltă. Cu energia iubirii, cu energia bucuriei, cu energia abundenței. Poți să faci asta de câte ori simți. Poți face asta în fiecare zi până de Revelion. Să te asiguri cumva că energia stangnantă a anului în curs este eliberată și că îți încarci casa cu energie pozitivă și o pregătești cumva pentru anul care vine”, a spus Gena Rusu, astrolog și specialist Feng Shui, în cadrul emisiunii Ego Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *