Mi-a promis că divorțează, dar am aflat recent că soția lui e însărcinată. Îmi zicea că nu o mai iubește și că vrea să se despartă

Asta a fost o surpriză foarte mare și neplăcută pentru mine.
Mi-a promis că divorțează, dar am aflat recent că soția lui e însărcinată. Îmi zicea că nu o mai iubește și că vrea să se despartă

Sunt cu iubitul meu de doi ani, dar cred că am ajuns la capătul acestei povești. Pentru că există o problemă care încă nu e rezolvată. Știu că el mă iubește, mi-a promis că divorțează, de fiecare dată când mă supăram pe el.  Însă acum nu mai am răbdare. Am aflat recent că soția lui e însărcinată, dar el nu a avut curaj să-mi spună.

Mă simt rănită și folosită

Mă simt rănită, folosită, mințită și chiar dacă îmi tot spune că mă iubește și că vrea să se despartă de ea, nu îl mai cred.

Mereu îmi spunea că nu o mai iubește, că vrea să divorțeze, că e nefericit și că doar cu mine și găsește echilibrul. Acum însă a dovedit contrariul. Nici nu știu dacă ar trebui să-l confrunt, sau doar să mă fac nevăzută. Să dispar din viața lui în liniște.

Ce mă derajează cel mai mult e faptul că m-a încurajat să cred în el, să îmi fac speranțe, să am așteptări. Iar acum tocmai constat că toate erau doar minciuni, ca să mă facă să rămân lângă el.

Mi-a promis că divorțează, dar am aflat că soția lui e însărcinată

Nu cred că mai vreau să fiu amanta lui. M-am săturat să fiu mințită și păcălită. Nici măcar n-a avut curaj să-mi spună că soția lui e însărcinată. A trebuit să aflu de la alții. De fapt, a fost chiar umilitor pentru mine. Am aflat de la un coleg de birou care a tot încercat să-mi facă avansuri. Desigur, l-am respins, iar el a început să se intereseze de mine. Era contrariat de faptul că e refuzat, fiind genul de băiat frumușel, cu lipici la toate genurile de femei. Nu înțelegea de ce sunt atât de fermă și s-a simțit atât de provocat, până când s-a transformat într-o pasiune.

Apoi a aflat, nu știu exact de unde, dar a aflat de iubitul meu care este căsătorit. Se pare că ei se cunosc chiar destul de bine. Colegul meu nu a ratat momentul să mă umilească. Nu pot să-i uit figura aceea cu aerul triumfător, când a venit și m-am întrebat dacă o să fiu nașă. În mod ironic, evident. Nu am înțeles despre ce vorbește și atunci mi-a spus că soția cunoștinței noaste comune e însărcinată. Am simțit că-mi pică cerul în cap. Atâta furie și umilință nu țin minte să mai fi simțit vreodată.

I-am întors spatele și am plecat. Dar cred că am avut nevoie de asta ca să înțeleg că bărbatul ăsta doar se folosește de mine. După ce mi-a promis că divorțează de zeci de ori, acum să aflu că-i însărcinată. Asta chiar m-a dat peste cap.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *