Mi-a spus că e singur, dar după 3 luni de relație am aflat că e căsătorit. Eu m-am îndrăgostit de el, mă gândeam că e ceva serios între noi

Am crezut că mi-am găsit sufletul pereche, dar am dat doar peste un laș care fuge de responsabilități.
Mi-a spus că e singur, dar după 3 luni de relație am aflat că e căsătorit. Eu m-am îndrăgostit de el, mă gândeam că e ceva serios între noi

Credeam că astfel de întâmplări pot avea loc doar în filme. Dar am pățit-o pe pielea mea. Mi-a spus că e singur, dar după trei luni am aflat că e căsătorit. Încă stau și mă întreb cum de m-am lăsat păcălită atât de tare de minciunile lui.

Credeam că mi-am găsit jumătatea

Încă mă întreb cum nu mi-am dat seama și nu am văzut toate semnalele. Și au fost semnale, din plin. Dar eu sunt de felul meu mai încrezătoare, ca să nu spun naivă. Aleg să am încredere în oameni, chiar dacă muți dintre ei aleg să profite de asta și să mă mintă. La urma urmei, îmi spuneam mereu, asta este alegerea lor, problema lor. Alegerea mea este problema mea. Numai că alegerea lor, de data asta mi-a produs o suferință destul de serioasă.

Ne-am cunsocut pe Facebook. M-a întrebat, foarte politicos, ceva referitor la o postare. Voia detalii, deși eu doar share-uisem postarea unei instituții. Dar era o informație importantă despre pașapoarte și mă gândeam că poate ajut pe cineva cu asta. Și așa a fost, numai că omul începuse să-mi pună întrebări la care nu puteam răspunde. Dar, după ce am intrat în vorbă, discuția a curs foarte frumos. Era extrem de repsectuos, fără niciun fel de aluzie sau comentarii nepotrivite. Totuși, la un moment dat, am început să facem și glume. Apoi atmosfera s-a destins și am început să ironizm persoane publice, să comentăm evenimente și ne-am trezit că începusem să stăm pe rețelele de socializare cu orele, zilnic. Ne-am împrietenit, ca să zic așa.

Erau semnale la tot pasul, dar nu le vedeam

Dar a venit vremea să vorbim și despre noi, la scurt timp. Pentru că discuțiile erau prea faine ca să ne oprim. Apoi am vorbit la telefon, apoi, evident, ne-am întâlnit.

Încă de la început trebuia să-mi dau seama că tot ce mi-a spus despre el e o minciună. Pentru că dacă îl sunam, rareori îmi răspundea. Îmi respingea apelul și îmi spunea ba că e cu un client, ba că e la instanță. Dar pute scrie mesaje. Știam deja că e avocat și că e foarte ocupat, așa că, naivă cum sunt, am ales să-l cred.

Apoi am început să ne întâlnim, însă cel mai adesea ne vedeam la o cafenea retrasă de la marginea orașului, sau la mine acasă. Îmi spunea că acea cafenea e aproape de biroul lui și că acolo e mai liniște, sau la mine acasă, unde se putea relaxa cu adevărat.

Au trecut așa trei luni. Eu deja le povesteam prietenelor mele despre el și chiar mă invidiau că am găsit un tip așa de mișto. Numai că eram orbită de tot și nu vedeam că îi sună telefonul și iese afară pe balcon să vorbească. Mă gândeam că sunt clienți și că e firesc să nu divulge detalii din dosarele lui.

Dar de curând s-a întâmplat ceva la care nu mă așteptam. Deși, acum mă întreb cât ar fi durat până mi-ar fi spus de bună voie, dacă nu ar fi fost obligat.

Mi-a spus că e singur, dar am aflat că e căsătorit

Eu am tot insistat să vină cu mine până la bibliotecă, unde aveam de returnat niște cărți. Eu sunt în ultimul an la masterat și încă mai am nevoie să pierd ore bune acolo. De data asta trebuia doar să returnez cărțile, după care urma să mergem la mine. Am văzut că se cam ferește, dar am insistat. Până la urmă a venit, iar ceea ce trebuia s se întâmple, s-a întâmplat. Ne-am întâlnit cu o cunoștință comună. A fost o surpriză și pentru mine să descopăr că se cunoaște cu mama uneia dintre prietenele mele. Femeia l-a întrebat ce mai face Valeria, la care el a început să se schimbe la feță. Abia atunci când a răspuns că e pe acasă, cu copiii, am înțeles ce se întâmplă. Deși nu îmi venea să cred, refuzam să cred ce auzeam, în sinea mea știam că ar fi fost prea frumos ca să fie real.

Nu am mai pus întrebări. Nici el nu a mai spus imic. Am plecat acasă singură, nu am mai vorbit de atunci cu el. A trecut o săptămână. Nu înțeleg de ce mi-a spus că e singur, când el avea acasă nevastă și doi copii. De ce are un profil de Facebook în care apare la status single și spune că nu are familie, nu are copii. De ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, iar acum mă lasă să mor de tristețe și de supărare. Am crezut că e ceva serios între noi, am crezut că mi-am găsit sufletul pereche. Dar am dat peste un mincinos, un laș, un bărbat neasumat, care fuge de responsabiltăți.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *