Mi-a zis că îi place de mine, dar nu vrea să aibă o relație. Am încercat să am răbdare, dar chiar nu mai știu cum să procedez

Eram convinsă că e îndrăgostit de mine, dar cred că m-am înșelat.
Mi-a zis că îi place de mine, dar nu vrea să aibă o relație. Am încercat să am răbdare, dar chiar nu mai știu cum să procedez

Se zice mereu că e greu să înțelegi femeile, că ele nu știu ce vor. Dar nu cred că e mai ușor cu bărbații. Ba, din contră, cred că e mai greu cu ei. Recent, un băiat cu care începusem să mă întâlnesc mi-a zis că îi place de mine. Desigur, m-am bucurat. Pentru că și mie îmi plăcea de el. Dar, a continuat el, nu vrea să aibă o relație.

Nu mai știu cum să fac. Am tot stat de vorbă cu el și am dedus că după ultima despărțire a suferit foarte mult. A avut, de fapt, chiar un șoc și acum se teme să se mai implice emoțional într-o relație.

Am aflat că tot ce face este să cucerească alte și alte fete, iar când lucrurile se amplifică și încep să prindă contur, dispare. Acum mă tem că exact așa va face și cu mine. Nu mai știu cum să procedez. Încerc să am răbdare cu el, dar mi se pare, cu fiecare zi, că e tot mai departe.

Credeam că sunt specială în viața lui. La un moment dat era îndrăgostit serios de mine. E drept că am făcut și eu o greșeală, chiar atunci când el încerca să-i spună, de fapt, că mă iubește. M-am întâlnit cu fostul meu iubit și am fost la un pas să ne împăcăm. Dar, dacă nu ar fi apărut Claudiu în viața mea, probabil că m-aș fi împăcat cu el. Numai că eram deja prinsă în povestea asta și, chiar dacă m-am întâlnit cu el, când mi-a cerut să mă mut din nou la el, am refuzat. Apoi am refuzat și să mă mai întâlnesc cu el.

Mi-a zis că îi place de mine, dar nu vrea să aibă o relație

Știu că asta l-a durut pe Claudiu destul de tare. De altfel, mi-a spus-o atunci. Dar am o scuză. Îmi spusese deja că nu vom avea niciun fel de relație, chiar dacă are sentimente pentru mine. A fost chiar ciudat momentul acela. Rațional, știam că cel mai bun lucru pentru mine era să mă împac cu fostul iubit. Mi-aș fi recâștgat echilibrul în viața amoroasă. Doar știam cât de mult m-a iubit. Însă, chiar dacă știam că nu o să am niciodată o relație cu Claudiu în adevăratul sens al cuvântului, am preferat să renunț la tot ce-mi promitea fostul iubit. Am renunțat doar ca să păstrez prietenia cu Claudiu.

Ca să fiu sinceră, în sinea mea știam că Claudiu mă iubește. Speram că va depăși momentul și, bazându-mă pe sentimentele lui, o să avem o relație. Dar, din păcate, nu a fost așa. A fost o scurtă relație, care a durat mai puțin de o lună și care apoi s-a transformat în ceva ce nu pot defini.

Acum nu mai știu cum să procedez cu el. Mi-a spus că îi place de mine, dar nu vrea să aibă o relație. Ar fi trebuit s-l cred pe cuvânt. Acum eu sufăr și nu știu ce să mai fac ca să-l cuceresc cumva. Și mi-e teamă că nu va accepta niciodată să se mai implice în această relație. Nu mai știu cum să procedez, ce ar trebui să fac mai departe. Îmi vine să dispar de tot din viața lui. Dar apoi mi se face dor de el și iar cedez.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *