Mi-am părăsit soțul pentru un tânăr de 23 de ani. Este prieten cu băiatul meu

Sunt foarte fericită!
Mi-am părăsit soțul pentru un tânăr de 23 de ani. Este prieten cu băiatul meu

M-am căsătorit cu Dragoș când eram foarte tânără. În momentul în care am acceptat să-i devin soție, aveam o dorință disperată de iubire. Când l-am cunoscut pe soțul meu, lucra ca barman la un local aflat în apropierea casei mele, așa că drumurile noastre mereu se intersectau. Cu timpul am început să vorbim tot mai mult, îmi trimitea tot felul de poezii de dragoste compuse de el, iar eu nu am putut să rămân indiferentă la gesturile lui.

Am renunțat la soțul meu pentru el

Pe măsură ce am îmbătrânit însă, mariajul nostru s-a transformat într-un coșmar cu țipete și regrete. Nu mai suportam să mă atingă și ajunsesem să dormim separați. Pur și simplu nu-l mai iubeam.

Întâlnirea cu Geo, actualul meu iubit, a fost acea gură de aer pe care o așteptam. Poate mulți o să mă critice de ce am ales să rămân într-o căsnicie toxică și am preferat să mă arunc în brațele unui copil, însă nu-mi pasă deloc! Știu eu mai bine cum să-mi gestionez viața.

Geo este înalt, tânăr și frumos, cumva opusul soțului meu. Strămoșii lui arabi l-au binecuvântat cu un ten măsliniu, ochi negri și un zâmbet care luminează orice încăpere.

Îl iubesc nespus

Din moment ce relația cu Dragoș se răcise complet, m-am apropiat de amicii copilului meu, care erau mereu plini de viață și adoram să stau în preajma lor. Mai ales pe lângă Geo.

Adesea, rămâneam doar noi doi să spălăm vasele, să facem glume și să vorbim diverse banalități. Pentru mine conta doar să-l văd. Gândurile mele se concentrau doar asupra lui Geo. Treptat, ochii au început să îmi strălucească și tot ce îmi doream era să fiu cu el.

Într-o seară, m-am certat atât de tare cu Dragoș încât i-am cerut să plece. Pentru totdeauna. A plâns în timp ce își făcea bagajele, dar asta nu m-a impresionat. Eram nerăbdătoare să-l văd din nou pe Geo.

La câteva zile distanță, eu și Geo ne-am sărutat. Am fost practic nedespărțiți în următoarele două săptămâni. În ciuda diferenței de vârstă, relația noastră rezistă și simt că mă iubește cu adevărat. Nu mă vede ca pe un moft sau o aventură. Chiar dacă rudele nu au o părere bună despre iubirea noastră, sunt dispusă să mă cert cu toată lumea pentru fericirea mea. Nu vreau să rămân singură.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *