Mi-am urmărit soțul după ce a început să lipsească noaptea de acasă. Am avut un adevărat șoc când am aflat ce face

Ceea ce nu știm nu ne poate face rău. Dar când am insistat să aflu ce face soțul meu când lipsește noaptea de acasă, totul s-a întors împotriva mea.
Mi-am urmărit soțul după ce a început să lipsească noaptea de acasă. Am avut un adevărat șoc când am aflat ce face

Cred că nu multe femei se pot lăuda cu o căsnicie cum am avut eu. Spun „am avut”, pentru că acum a dispărut tot ce am avut în primii trei ani. Totul s-a schimbat în momentul în care mi-am urmărit soțul după ce a început să lipsească noaptea de acasă.

Primii trei ani de căsnicie au fost minunați. El lucrează la o firmă de pază. La început se întâmpla rar să fie chemat noaptea la evenimente. Mai suna câte o alarmă și era chemat de acasă, dar asta foarte rar. Dar de la un timp, aceste evenimente nocturne au început să se înmulțească. Mi se părea ciudat să fie chemat cel puțin săptămânal deși, de când eram împreună, nu s-a întâmplat niciodată atât de des.

Parcă numai el mai lucra în firma asta. Mai mult, de curând mi-a spus verișoara mea că i-a văzut mașina soțului meu lângă blocul ei. M-a întrebat cum de a rămas acolo mașina lui peste noapte. Inițial i-am zis că s-a defectat, însă după ce am avut mai multe bănuieli, ea m-a ajutat să descopăr ce face soțul meu noaptea, când spune că merge la intervenții.

Am început să am bănuieli când și-a ascuns agenda

Am început să am bănuieli când am văzut cum își ascundea telefonul și agenda. Când am vrut doar să o mut de pe bancheta mașinii, a sărit repede și mi-a luat-o din mână. Atunci am înțeles că ascunde ceva. Așa că l-am urmărit când a adus-o în casă și când nu era de față, m-am uitat în ea. Tot ce mi-a atras atenția au fost niște numere de telefon cu doar niște inițiale lângă ele.

În telefon nu am putut să mă uit, pentru că, mai nou, și-a setat blocarea ecranului cu amprenta. Dar am vazut că e sunat de pe un număr care seamănă cu cel văzut în agendă, cel puțin ultimele trei cifre pe care am reușit să le rețin. Când e sunat în prezența mea de pe cel număr are un comportament ciudat. Iar noaptea, îmi spune că e chemat la o intervenție și pleacă rapid.

Mi-am urmărit soțul după ce a început să lipsească noaptea de acasă

După ce s-a întâmplat asta de mai multe ori, într-o seară am decis să-l urmăresc. Aveam deja în cap ideea că merge la același bloc cu verișoara mea, el neștiind că ea locuiește acolo. Așa că m-am dus direct acolo. Și i-am văzut și eu mașina exact unde mi-a spus ea. Nu era nici măcar aproape de locul lui de muncă. L-am sunat, dar nu a răspuns.

Știam deja la ce apartament este, după cum îmi spusese verișoara mea. Așa că am sunat la ea să deschidă şi să intru în bloc, după care m-am dus direct la ușa lor. Am bătut, nu a deschis la început, dar am insistat şi am spus că, dacă nu mă deschide, fac scandal şi trezesc tot blocul.

În cele din urmă a deschis ușa și a venit şi verișoara mea, ca să fie de față pentru orice eventualitate. Era șocat când m-a văzut. Dar și eu la fel, să-l văd cu o altă femeie.

Evident că ne-am certat, l-am întrebat ce caută acolo, dacă ăsta e jobul lui, asta e intervenția, urgența la care trebuia să ajungă. Însă totul a luat-o razna când el m-a pălmuit. Am fost, oricum, destul de umilită, dar când m-a lovit, am știut că nu mai e nicio cale de împăcare.

Nu pot să-l iert sau să mă împac cu el

El a venit acasă la scurt timp după mine și și-a strâns câteva haine și a plecat. Însă după o lună a vrut să vină înapoi. M-a sunat să-mi spună că vrea să vină înapoi acasă, să ne împăcăm, că a fost un prost că m-a înșelat și că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Din păcate, nu pot să-l iert. Pentru că m-a înșelat, m-ar fi putut îndupleca să-l iert. Până la urmă, toți bărbații calcă strâmb, la un moment dat în viață. Nu toate soțiile află, dar asta e o altă discuție. Însă pentru faptul că m-a lovit și m-a umilit în fața amantei, nu pot să-l iert. Și toate astea pentru că mi-am urmărit soțul după ce a început să lipsească noaptea de acasă.

Eu știam deja, dar avea să afle și el ulterior, că amanta lui nu era „îndrăgostită” doar de el. Acesta a fost motivul pentru care s-a gândit să vină înapoi acasă. Dar odată ce a ridicat mâna să mă lovească, cel mai probabil o va mai face. Nu mi-aș asuma acest risc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.2 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *