Mi-e dor de el, nu știu ce să fac. Ne-am despărțit și împăcat de multe ori, nu mai vreau să o ținem așa

Nu mai fac față la atâtea despărțiri și împăcări. Ori se supără și pleacă el, ori mă enervează pe mine până plec. Apoi ne împăcăm iar.
Mi-e dor de el, nu știu ce să fac. Ne-am despărțit și împăcat de multe ori, nu mai vreau să o ținem așa

M-am săturat de situația asta care se tot repetă la nesfârșit. Suntem de patru ani împreună și de mai bine de trei ani ne certăm și ne împăcăm. Mi-e dor de el, dar nu pot să continui în felul acesta. În primul an a fost mai puțin evident, însă după ce ne-am mutat împreună, totul s-a schimbat.

Iubitul meu s-a schimbat după ce ne-am mutat împreună

După aproximativ un an de relație am decis să ne mutăm împreună. Ne simțeam foarte bine unul în prezența celuilalt și ne-am gândit că oricum ne vom căsători la un moment dat. Stabilisem deja că vrem să ne petrecem restul vieții împreună, așa că ne-am zis să nu mai amânăm. Însă la scurt timp după aceea iubitul meu a început să se schimbe. Comportamentul lui devenea din ce în ce mai posesiv. Ajunsese să mă controleze permanent. Nu îmi permitea nici să vorbesc la telefon cu vreo colegă, fără să știe tot. De ce o sun, ce am de vorbit cu ea, iar dacă i se părea că subiectul nu merită, îmi spunea să las telefonul jos, că nu am de ce să vorbesc cu ea. Devenise un dictator care îmi controla viața pe toate palierele.

Mă verifică permanent

Dacă voiam să plec undeva de acasă, puteam doar însoțită de el. Îmi spunea că nu am de ce să merg singură pe stradă, ca se holbeze la mine toți bărbații. Iar când venea acasă, primul lucru pe care-l făcea era să îmi verifice telefonul. Voia să vadă cu cine am vorbit, ce mesaje am mai primit etc.

Avea parolele de la toate conturile mele de pe rețelele de socializare. În contrapartidă, mi le-a dat și el pe ale lui. Diferența este că eu nu intram niciodată să văd ce face acolo.

Cert este că după câteva luni nu am mai rezistat și am plecat acasă la mine. I-am spus că nu îi mai suport crizele de gelozie și că e prea mult pentru mine. Dar nu a putut accepta asta. Așa că a început din nou să insiste, să-mi facă declarații de dragoste, promisiuni că se schimbă, că va fi altfel, doar să mă întorc la el.

Îl iubesc, nu am cum să neg asta. Îmi lipsește când nu e lângă mine. Îmi lipsesc toate momentele noastre frumoase, când suntem doar doi oameni care se iubesc. Dar mi-e foarte greu să suport acele momente în care parcă își iese din minți. Nu înțeleg de ce face lucrurile astea. I se pare că nu sunt sinceră cu el, sau e obsedat că am cine știe ce relații în paralel și pleacă. Mă părăsește și îmi promite că nu mă mai caută niciodată. Apoi începe să-i pară rău și în câteva zile vine înapoi. Se întâmplă să ne despărțim la fiecare două-trei luni. Eu simt că nu mai pot trăi așa cu el.

Mi-e dor de el, nu știu ce să fac

Acum este din nou plecat. S-a supărat pentru că am vorbit la telefon cu un coleg care era liber și căruia trebuia să-i transmit un mesaj de la șefa noastră. Îl sunasem în timp ce eram la birou. Cum nu a răspuns, i-am scris un SMS să mă sune când se eliberează, pentru că era important mesajul. A sunat abia după masă, după ce am ajuns eu acasă, așa că am răspuns, știind că nu am nimic de ascuns. I-am explicat despre ce e vorba, iar după ce am încheiat convorbirea a început scandalul. M-a făcut mincinoasă, pentru că nu am vrut să recunosc că am o relație cu acel coleg.

După părerea lui, dacă nu aveam nimic cu el, nu aveam atât de multă grijă de el, să-i transmit mesajul, ca să n-o dea în bară ziua următoare când se întoarce la birou. Ce nu știe el este faptul că dacă o dă în bară colegul meu, o dau și eu, pentru că lucrăm la același proiect. Dar îi explic degeaba, el știe una și bună. Și-a strâns câteva lucruri și a plecat.

Acum nu mai știu ce să fac. Mi-e dor de el, dar nu cred că mai pot continua în ritmul acesta. Abia fac față la despărțirile și împăcările noastre, ca să nu mai zic de gelozia și posesivitatea lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *