Mihaela Buzărnescu, despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului: “Nu regret”. Ce momente au marcat-o VIDEO EXCLUSIV

Mihaela Buzărnescu a pus întotdeauna tenisul pe primul loc

Mihaela Buzărnescu a reușit să își construiască o carieră incredibilă în domeniul sportului, având grijă să își pună mereu pasiunea pe primul loc. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că încă de când se afla la o vârstă fragedă s-a dedicat tenisului, astfel că s-a putut bucura de viața personală mult mai târziu, după ce a văzut rezultate în industria aleasă.

Mihaela Buzărnescu: „Cariera a fost pe primul loc”

Legenda tenisului ne-a mărturisit că, în momentul în care merge la evenimente, preferă să se îmbrace cât mai elegant, ținând cont că este mult prea obișnuită cu echipamentele sportive. În acest fel, ea își poate îmbrățișa și feminitatea:

“Sunt sătulă până peste cap de trening-uri și echipamente sportive. Vreau și eu, când pot, să mă îmbrac în haine de stradă, în haine care să mă reprezinte ca femeie. Oricum mereu mă îmbrac cu ce îmi place.”

“Toți trecem prin suferință”

De asemenea, vestita jucătoare de tenis ne-a mărturisit că a suferit din dragoste, însă se bucură pentru că a trecut prin această experiență. Cu toate acestea, ea a făcut anumite sacrificii de-a lungul timpului, axându-se pe carieră încă de la o vârstă fragedă. Totuși, ea nu regretă acest aspect:

“Toți trecem prin suferință. Dacă nu treci printr-o suferință din dragoste, înseamnă că nu știi ce este iubirea, nu știi să iubești. Este un pas pe care trebuie să îl parcurgem toți și mă bucur că am trecut prin asta. Te cunoști mai bine, te dezvolți mai bine. Le sugerez tuturor să treacă prin asta. Eu am fost focusată de mică pe tenis foarte mult și atunci viața personală a fost puțin lăsată. Oarecum, am cochetat cu viața personală mai târziu poate decât alte colege.

Citește și: Mihaela Buzărnescu, mesaj pentru fanii Simonei Halep: „A adus atâtea lucruri țării noastre”. Ce a observat în ultimele zile: “Păcat!” VIDEO EXCLUSIV

Nu regret, dar au fost momente când a trebuit să mă împart. Mereu am reușit să mă împart cât de cât într-un mod în care să fie OK și pentru persoana din viața mea personală, dar cariera era pe primul loc și cariera a fost mereu. La fel ca și pentru celelalte persoane din viața mea, tot cariera a fost pe primul loc. Trebuie să găsești un balans. Până la o vârstă trebuie să fie cariera. Oricum, eu sunt genul de persoană care face multe sacrificii pentru persoanele din viața mea, așa că nu au de ce să se plângă.”

Ce sacrificii a făcut pentru persoanele din viața ei

Mai mult, Mihaela Buzărnescu ne-a explicat ce sacrificii a făcut, de-a lungul timpului, pentru persoane din viața ei. În trecut, ea conducea zi de zi, chiar dacă avea antremanete, pentru a se vedea cu un om special:

“Condusul foarte des în locația în care stătea persoana respectivă zilnic, când aveam și antrenamente și poate eram obosită, poate nu puteam. Am făcut sacrificiile acestea zi de zi pentru o perioadă destul de îndelungată. Cred că acesta este un sacrificiu care ar trebui să fie apreciat, sincer, de către orice persoană.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *