Mihaela Constantinescu, copleșită de dor, la trei ani de la decesul lui Mihai Constantinescu: ”Ne-am iubit până la sfârșit, într-un mod cu totul special”. Gest tulburător, la mormântul lui. Foto exclusiv

Mihaela a organizat un parastas la un azil de bătrâni

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019. Au trecut trei ani grei pentru cei care l-au iubit. Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai, este copleșită de durere și de dor. Trecerea timpului nu vindecă, nicidecum, rănile sufletești. Dimpotrivă. ”Acești trei ani au trecut foarte greu, îmi este îngrozitor de dor de el, nu cred că s-a întâmplat, îmi lipsește cum eu nu pot să spun”, ne-a declarat Mihaela Constantinescu în exclusivitate pentru Ego.ro.

”Am fost la cimitir și i-am pus la mormânt o coroană din trandafiri de mătase”

Mihaela Constantinescu a organizat pentru mâine, sâmbătă, 29 octombrie, un parastas la azilul de bătrâni ”Precupeții vechi”, din București, locul unde, după decesul lui Mihai Constantinescu, ea a împărțit mereu haine și mâncare, așa cum cere tradiția:

”Am fost la cimitir și i-am pus la mormânt o coroană din trandafiri de mătase, cum îi duc mereu. Iar mâine, exact în ziua în care se împlinesc trei ani de la deces, organizez un parastas la azilul de bătrâni din curtea Bisericii ”Precupeții Vechi, unde împart mâncare și haine”.

Mihaela Constantinescu coplesita de dor la trei ani de la decesul lui Mihai Constantinescu
Coroana de flori făcută de Mihaela Constantinescu pentru fostul ei soț

Mihaela Constantinescu: ”E tare greu să știi că nu va mai veni de nicăieri”

Mihaelei Constantinescu îi este tare greu să creadă că omul cu care a avut o conexiune aproape ireală nu mai este în această dimensiune. Despărțirea a fost grea, iar trecerea timpului a adâncit și mai mult durerea și dorul:
”În acești trei ani care au trecut a fost foarte greu, îmi este îngrozitor de dor de Mihai, nu cred că s-a întâmplat, îmi lipsește cum eu nu pot să spun. Au trecut trei ani și încă nu îmi vine să cred că nu mai e. A fost un om atât de bun, atât de iubitor, de elevat spiritual, a fost un copil mare, a fost o minune de om. Cum să te detașezi, cum să-l uiți măcar puțin? E greu să știi că nu va mai veni de nicăieri, este inimaginabil. Nu-mi vine să cred că nu mai este în această dimensiune. Păstrez, aici, în casă, pozele lui, în fiecare zi aprind o lumânare”, a mai completat ea, pentru Ego.ro

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, în urma unor probleme cardiace

Solistul Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, în urma unor grave probleme cardiace. Medicii s-au luptat ani la rând să-l trateze, să-i salveze viața. Solistul suferise și o operație la inimă, la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş. Doctorii care l-au avut pacient susțin că Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2 și de hipertensiune pulmonară medie.
Mihai Constantinescu era o fire optimistă, dovadă stând și declarația lui, dintr-un ultim interviu tv, despre operația la inimă suferită în 2008: ”Când te gândești că în viața ta trebuie să fie lumină, găsești forță și putere…”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9.7 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *