Mihaela Rădulescu, adevărul despre sărutul cu Daniela Nane. Momentul senzual de care puțini își mai amintesc, a făcut furori

Au trecut mai bine de 20 de ani de la pictorialul controversat

Scris de: Daoud Andra

09 Feb. 2024

Mihaela Rădulescu, adevărul despre sărutul cu Daniela Nane. Momentul senzual de care puțini își mai amintesc, a făcut furori

Mihaela Rădulescu și Daniela Nane au fost, la un moment dat, protagonistele unui pictorial controversat. Cele două s-au sărutat pe gură, într-o revistă, iar fotografia a făcut furori la vremea respectivă. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, imaginea revine, din când în când, în atenția publicului.

Povestea sărutului dintre Mihaela Rădulescu și Daniela Nane

Actrița Daniela Nane a revenit recent în atenția publicului, după ce s-a aflat că a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu. În urmă cu mai bine de 20 de ani, aceasta a fost protagonista unei campanii controversate, alături de Mihaela Rădulescu. Cele două au făcut un pictorial foarte îndrăzneț, în care s-au sărutat pe gură.

Imaginea cu ele două a fost publicată în revista ”Tabu”, în anul 2002, și a amintit de momentul sărutului dintre Madonna și Britney Spears. În urmă cu câțiva ani, Mihaela Rădulescu a publicat chiar ea fotografia pe rețelele de socializare și a scris în dreptul ei:

”Au găsit poza cu sărutul dintre mine şi Daniela Nane. Minunat! Culmea, acum vreo… 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sărit de… fund în sus, azi. Iată şi poza cu mine cheală, jucând rolul unui călugar budhist, tot într-un pictorial.”

Citește și: Cum au ajuns să se certe Dana Budeanu și Mihaela Rădulescu. Declarațiile vedetei PRO TV nu lasă loc de interpretări

Puțini știu că în locul Danielei Nane ar fi trebuit să fie nimeni alta decât Andreea Marin. ”Zâna” a refuzat categoric, argumentând că nu i-a plăcut ideea pictorialului.

”Nu mi-a plăcut tema în sine. Însemna două femei care se sărutau. Or, asta este o postură, așa le-am explicat și lor, care pe mine nu mă reprezintă. Nici măcar nu-mi doresc să fac așa ceva. Ei vor să fac ceva îndrăzneț, însă eu sunt un om cu un alt principiu de viață”, spunea Andreea Marin la acea vreme.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre sărutul cu Daniela Nane. Momentul senzual de care puțini își mai amintesc, a făcut furori
Fotografia publicată în anul 2002

Daniela Nane a divorțat recent

Actrița cunoscută nu doar datorită talentului, ci și datorită calităților sale fizice este, în prezent, o femeie liberă. Daniela Nane, care în 1991 a fost prima româncă ce a reprezentat România la concursul Miss Universe, a divorțat recent de cel de-al doilea soț. Daniela a fost căsătorită din 2016 până de curând cu Adrian Cioroianu. Între 1998 și 2002, a fost căsătorită cu Viorel Popa, alături de care are un băiat.

Citește și: Daniela Nane, primele declarații după ce a fost prinsă sărutându-se cu alt bărbat. Anunțul la care nu se aștepta nimeni

Artista în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă recent în timp ce se săruta cu un tenor în vârstă de 30 de ani. Daniela Nane a ținut să pună punctul pe ”i” și a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare.

”Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a scris actrița pe Facebook.

Tânărul alături de care actrița pare să își fi refăcut viața se numește Octavian Ene și este cu 22 de ani mai mic decât ea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *