Mihaela Rădulescu arată fabulos la 53 de ani. Ce operații estetice are vedeta. A dezvăluit la ce intervenții a apelat

Mihaela Rădulesc a împlinit 53 de ani, miercuri, 3 august.

Mihaela Rădulescu arată fabulos la 53 de ani. Vedeta face sport, are o alimentație sănătoasă, dar este și adepta intervențiilor estetice. Ea a vorbit recent pe marginea acestui subiect și a dezvăluit la ce proceduri apelează în mod regulat pentru a arăta impecabil.

Mihaela Rădulescu arată fabulos la 53 de ani

Mihaela Rădulescu își serbează ziua de naștere miercuri, 3 august. Fosta prezentatoare TV a împlinit 53 de ani, dar vârsta din buletin nu coincide sub nicio formă cu aspectul ei fizic. Vedeta este într-o formă de invidiat și reușește să se mențină astfel cu ajutorul sportului și al alimentației sănătoase.

La fel de adevărat este și faptul că nu ezită să apeleze la intervențiile chirurgicale sau nonchirurgicale estetice atunci când consideră că este nevoie. Iar criticile venite din partea cârcotașilor pe acest subiect par să nu o deranjeze deloc pe focoasa brunetă.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare.

Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie.

Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef.”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

La ce proceduri apelează Mihaela Rădulescu

În schimb, vedeta nu este adepta cremelor faciale, despre care spune că nu îi sunt deloc folositoare. În locul acestora, Mihaela Rădulescu a declarat că apelează la injecții intravenoase cu nutrienți.

„Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte”, a adăugat ea.

Fiul Mihaelei Rădulescu a devenit major. Mesajul emoționant al prezentatoarei TV

În urmă cu două zile, pe 1 august, fiul Mihaeilei Rădulescu, Ayan Schwartzenberg, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, ocazie cu care vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt! Oh, băiatule, ești bărbat de acum!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram în dreptul unei poze cu Ayan din copilărie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *