Mihai Albu, sfaturi de aur pentru Simona Halep, la nunta anului: ” Va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult. Ar putea purta pantofi cu toc de 9 cm și un pic mai gros” EXCLUSIV

Sfaturi prețioase pentru celebra jucătoare de tenis, privind modelul de pantofi sau de sandale pe care să-l poarte la nunta ei cu Toni Iuruc

Mihai Albu a împlinit ieri 60 de ani. Spune, în glumă, că, de fapt, a împlinit 30 de ani pe un picior. La ceas aniversar, vestitul designer, care figurează și în Cartea Recordurilor, cu cele mai înalte tocuri din lume, de 37 de cm, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre afacerea sa cu încălțăminte, care s-a redresat, după anii grei de pandemie, dar și despre fiica și mama lui.

El îi oferă și câteva sfaturi de aur celebrei jucătoare de tenis Simona Halep, privind modelul de pantofi sau de sandale pe care să-l poarte la nunta ei cu Toni Iuruc. Petrecerea va avea loc pe 13 noiembrie 2022, la Casino Sinaia, unde sunt așteptați 300 de invitați.

Felicitat de fiica lui, Mikaela, de ziua lui: ”Mi-a urat ”La mulți ani, tati!”

Mihai Albu a schimbat prefixul, dar nu s-a ținut de mari petreceri, sărbătorind prin muncă cei 60 de ani împliniți ieri:

”Am sărbătorit un pic la atelier, cu colegii. În rest, multă muncă. Sunt însă fericit că, la prima oră, la 8.00 dimineața, m-a sunat fiica mea, Mika. Mi-a urat ”La mulți ani, tati!”, era la bunici, știa că e ziua mea, i-am zis weekend-ul trecut, în care a fost la mine”, ne-a declarat Mihai Albu.

Întrebat de reporterii Ego.ro dacă și fosta lui soție, Iulia Albu, l-a sunat de ziua lui de naștere sau dacă i-a trimis un sms cu o urare, celebrul designer ne-a răspuns, cu o mică doză de ironie:

”Nu, nu mi-a urat nimic de ziua mea. Între mine și Iulia Albu n-a rămas loc nici de ”La mulți ani!”, ne-a mai declarat el.

Mihai Albu
Mihai Albu

Atelierul lui de încălțăminte este din nou plin de cliente. Ce modele aleg în 2022  miresele și nuntașele

Mihai se concentrează însă pe afacerea lui cu încălțăminte. Este mulțumit că, după cei doi ani de pandemie, în care cu greu s-a menținut pe linia de plutire, atelierul lui este iar plin de cliente care comandă modele noi, pentru nunți și botezuri.

Mihai Albu ne-a dezvăluit că femeile au devenit însă cu mult mai chibzuite la bani și mai practice. Inclusiv miresele:

”Mă bucur că am avut multe comenzi, că a început să se miște treaba. Vin la mine și viitoarele mirese și nuntașele. Am sesizat însă că, în ultima vreme, miresele cer modele care mai pot fi purtate și după nuntă, din piele sau din alte materiale speciale. Miresele aleg, în general, încălțăminte albă, cu reflexe argintii, și cu tocuri nu foarte înalte, de 8 sau de 10 cm. În schimb, nuntașele sunt mai curajoase, preferă și tocurile de 11 cm, în culori metalizate, argintiu, bronz, arămiu”.

Are și mulți clienți machedoni: ”Or fi și de la nunta Simonei Halep, nu i-am întrebat unde se duc!”

Mihai Albu are, printre clienți, și mulți machedoni. Cel mai probabil, sunt și dintre cei care vor dansa la ”Nunta anului”, a celebrei jucătoare de tenis Simona Halep:

”Printre clienți am și mulți nuntași machedoni, nu știu dacă ei merg la nunta Simonei, că nu-i întreb unde se duc, dar după nume sunt machedoni. Mulți sunt din Tulcea, Medgidia, Constanța”.

Mihai Albu
Mihai Albu

Mihai Albu, sfaturi de aur pentru Simona Halep: ”Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc”

Designerul de top Mihai Albu îi oferă, prin intermediul Ego.ro, câteva sfaturi de aur celebrei mirese:

”Am văzut că Simona Halep are foarte mult bun gust, alege mereu ținute care o reprezintă. E mică de statură, dar are o siluetă foarte bine proporționată. Soțul ei este foarte înalt, așa că poate purta ce toc dorește, cât de înalt vrea, este loc. Dacă va avea o rochie de mireasă cu mâneci lungi, va trebui să poarte pantofi, dacă are o rochie fără mâneci ideal ar fi o pereche de sandale.

În privința înălțimii tocurilor, am văzut că e curajoasă, poartă, în general, cu multă vervă și tocuri înalte. Însă, la nuntă va trebui să și danseze, iar dansul machedonesc ține foarte mult. Ar putea purta pantofi cu toc de 9 cm și un pic mai gros, căci trebuie să se simtă confortabil și să ducă o nuntă întreagă, toată noaptea. Sau, dacă are două ținute de petrecere, ar putea alege un toc foarte înalt, de peste 10 cm, iar mai apoi, după miezul nopții, să încalțe un toc mai comod, de 7-8 cm”.

Mihai Albu are grijă de mama bolnavă: ”Mama a fost mai tulbure, în ultima perioadă, din cauza căldurii”

Mihai Albu locuiește cu mama lui, care se confruntă cu probleme de sănătate:

”Mama a fost mai tulbure, în ultima perioadă, a avut tensiunea cam mare, din cauza căldurii, am încercat diverse scheme de tratament, are cardiopatie ischemică. Sunt perioade și perioade, contează alegerea tratamentului ideal, pe ore, cum se face mix-ul de medicamente. Acum e mai bine”, ne-a mai declarat Mihai Albu pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *