Mihai Bendeac a răbufnit după doi ani de tăcere. De ce a plecat, de fapt, de la iUmor: “Se pot spune multe despre Cheloo”

Mihai Bendeac a făcut declarații referitoare la plecarea de la iUmor!

Mihai Bendeac s-a săturat să audă tot felul de speculatii legate de plecarea sa de la Antena 1, așa că a decis să spună lucrurilor pe nume. De curând, actorul a dezvăluit care a fost, de fapt, adevăratul motiv care l-a determinat să demisioneze de la iUmor. Comediantul a vorbit și despre relația sa cu fostul său coleg, Cheloo.

Adevăratul motiv pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor

Mihai Bendeac a făcut parte din juriul iUmor timp de 13 sezoane. Însă, în anul 2022, comediantul a decis să părăsească Antena 1. Ulterior, presa a scris că actorul s-a fi certat cu producătorii emisiunii.

De asemenea, s-a spus și că Mihai Bendeac s-ar fi bătut cu Cheloo, pe numele său adevărat Cătălin Ștefan Ion. Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care comediantul a părăsit iUmor? Iată ce a declarat, recent, fostul jurat al show-ului.

”Ba chiar a apărut un tâmpit care a susținut sus și tare că are el informații cum că aș fi plecat în mod intempestiv pentru că numitul Cătălin Ștefan Ion, cunoscut publicului larg drept Cheloo, m-ar fi bătut. Nici mai mult, nici mai puțin decât că m-ar fi bătut!

Se pot spune multe despre Cheloo, dar nu că ar fi un idiot. Iar, dacă nu ești idiot, îți dai seama că cel mai bine pentru sănătatea și integritatea ta este să nu acționezi într-o direcție violentă în raport cu cineva care a suferit de bullying în timpul școlii”, a precizat Mihai Bendeac în mediul online.

Citește și Mărturisirea făcută de Mihai Bendeac, despre Smiley, care i-a lăsat pe toți mască: “Mă enervează. Știu că sunt un nemernic gândind așa”. Ce a spus despre artist!

”Mă roade cumva”

Ulterior, actorul a mărturisit că încă nu poate să spună adevăratul motiv al plecării sale de la Antena 1. Mihai Bendeac a mărturisit că s-a săturat de întrebarea ”De ce ai plecat de la iUmor?” și a recunoscut că și-ar dori să nu mai ofere răspunsul clasic: ”Aveam nevoie de o pauză.”

”Mă roade cumva faptul că nu pot enunță în mod precis ce a condus la aceasta despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o faza procesuală unde voi fi obligat să spun motivul.

Am simțit nevoia să scriu astăzi treaba asta fiindcă am avut un eveniment care m-a întristat. Mergând să o vizitez la spital pe bunica-mea (i s-a montat un stimulator cardiac), portarul instituției m-a întrebat de ce am plecat de la iUmor.

Eu am dat răspunsul clasic: ”Aveam nevoie de o pauză”. Asta este răspunsul pe care mi l-am construit ca să scap cât mai repede din orice clinci de genul acesta. Iar persoana respectivă s-a uitat la mine și mi-a zis…”, a mai adăugat actorul.

Citește și Incredibil cum s-a fotografiat Ștefan Bănică Jr. Gestul său l-a făcut pe Mihai Bendeac să reacționeze imediat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *