Mihai Bendeac, fascinat de frumusețea Ancăi Țurcașiu. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire: “Nu m-am putut abține”

Mihai Bendeac, fascinat de frumusețea Ancăi Țurcașiu. Actorul s-a întâlnit recent cu colega sa de breaslă și a fost de-a dreptul uimit de felul în care artista arată la cei 53 de ani ai săi. Bendeac a înțeles că frumusețea vedetei pornește din interior.

Mihai Bendeac, fascinat de frumusețea Ancăi Țurcașiu

Mihai Bendeac și Anca Țurcașiu s-au întâlnit recent, în mod întâmplător. Trecuse ceva timp de când cei doi nu se mai văzuseră în realitate, iar actorul a rămas mut de uimire în fața frumuseții colegei sale de breaslă. Bendeac a ținut să precizeze că frumusețea ei vine din interior. Întâlnirea a fost de-a dreptul revelatoare pentru Mihai Bendeac, care a realizat cât de mult poate influența frumusețea interioară aspectul fizic.

”M-am întâlnit absolut întâmplător cu Anca Țurcașiu și m-am bucurat foarte mult, pentru că nu ne-am mai văzut de mult timp. La un moment dat am cântat împreună, mă rog… ea a cântat și eram și eu pe acolo. (râde) Sunt modest! Bineînțeles că nu m-am putut abține să nu fac niște remarci de felul în care arată, pentru că arată absolut spectaculos. Arată incredibil!

S-au vehiculat chestii, gen că nu mănâncă deloc carne ș.a.m.d., dar nu e vorba despre asta. E vorba despre ce radiază, iar asta mi se pare absolut incredibil. Mă uitam și eram invidios că nu mi se pare corect, normal să arăți așa. E vorba despre ce este în interior, pentru că femeia asta arată așa pentru că din interior se întâmplă niște lucruri. E de tras o lecție de aici, zic eu!”, a povestit Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu a renunțat la carne, lactate, fructe și zahăr. Cum arată, de fapt, mesele sale

Artista, care pe 8 mai va împlini 54 de ani, arată extraordinar. Un lucru remarcat și de fanii acesteia, dar și de Mihai Bendeac, cu care s-a întâlnit recent. Fostul jurat de la iUmor a evidențiat faptul că secretul frumuseții sale nu constă în regim alimentar sau diete, ci în energia pozitivă pe care o emană.

Se știe că Anca Țurcașiu are o dietă sănătoasă de foarte multă vreme. Ea a renunțat la carne de 20 de ani, iar pe parcurs a eliminat din alimentație și lactatele, zahărul și chiar fructele. Silueta ei este rezultatul unei diete bine pusă la punct, dar vedeta face și multă mișcare.

Având în vedere faptul că a renunțat la atâtea alimente, fanii săi s-au întrebat ce mănâncă Anca Țurcașiu. Artista a dorit să facă lumină și le-a arătat acestora ce consumă ea, de fapt, la micul dejun.

”Bună dimineața! Haideți cu mine la micul-dejun, care înseamnă avocado cu sos soia și cu lămâie, omletă, ardei gras și măsline. Un sendviș excepțional”, a transmis Anca Țurcașiu într-un clip video postat pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *