Mihai Bendeac, scandal-monstru pe platourile de filmare. De ce nu a mai apărut la filmările iUmor de la Antena 1

Ce l-ar fi deranjat foarte tare pe celebrul actor
Mihai Bendeac, scandal-monstru pe platourile de filmare. De ce nu a mai apărut la filmările iUmor de la Antena 1

Un scandal de proporții ar fi izbucnit pe platourile de filmare de la iUmor, Antena 1. Mihai Bendeac s-ar fi supărat atât de tare încât nu s-a mai prezentat ulterior la filmări. Conform celor mai recente informații, cei din echipa de producție au fost nevoiți să găsească alte soluții, având în vedere că actorul nu a mai răspuns la telefon.

Mihai Bendeac, scandal-monstru pe platourile de filmare la Antena1. A refuzat să se mai prezinte la filmări

Emisiunea iUmor a revenit pe micile ecrane pe data de 9 septembrie, cu cel de-al 13-lea sezon. Mihai Bendeac ar fi avut un scandal cu producția emisiunii iUmor între episoadele 1 și 2, iar ulterior acesta nu s-a mai prezentat la filmări și nici nu a mai răspuns la telefon. Totul ar fi început din senin.

Potrivit cancan.ro, Mihai Bendeac ar fi fost filmat pe ascuns de către colegi în timp ce se retrăsese pentru a se relaxa, în pauza de la filmări. Acesta ar fi urmărit un filmuleț cu Mugur Mihăiescu în care îi critica pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și în pandemie. Conform sursei citate, Mihai Bendeac l-ar fi luat în râs pe acesta, crezând că nimeni nu îl vede, în afară de cei apropiați, cu care stătea de vorbă.


Câțiva colegi ar fi fost pe fază și l-ar fi filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăiescu cu scopul de a difuza imaginile pe post. În acest moment Mihai Bendeac s-ar fi enervat foarte tare, spunând că este bătaie de joc, el fiind în timpul lui liber. Ulterior le-ar fi spus colegilor să șteargă filmarea deoarece nu este de dat la TV.

După scandal, Mihai Bendeac a fost de negăsit

Mihai Bendeac ar fi fost deranjat de faptul că cei din producție ar fi insistat ca imaginile să ajungă pe post. Acesta ar fi motivul pentru care actorul ar fi decis să se retragă din proiect, conform sursei citate mai sus. Atât el, cât și PR-ul său ar fi refuzat să răspundă la telefon. Pentru că a fost de negăsit, episodul al doilea s-a filmat fără el. Pe scaunul său a fost Maia Morgenstern.

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group în 2015

Mihai Bendeac a fost acționat în instanță în octombrie 2014 de către Antena Group pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”. Atunci, actorul a pierdut procesul și a trebuit să plătească 3000 de euro despăgubiri.

Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy. Din acest motiv, conducerea a considerat că a încălcat contractul pe care actorul îl avea cu postul de televiziune. Tot atunci, Mihai Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și, de asemenea, ar fi avut o listă de nume pe care nu putea să o abordeze în emisiune.

5.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.