Mihai Leu, despre secretul unei căsnicii de peste 30 de ani. „Este acolo, mereu lângă mine” EXCLUSIV

Campion la box și la raliuri, marele sportiv și-a cunoscut soția în Germania
Mihai Leu, despre secretul unei căsnicii de peste 30 de ani. Este acolo, mereu lângă mine” EXCLUSIV

Anna și Mihai Leu au peste 30  de ani de căsnicie. Marele campion mondial la box și campion național de raliuri și partenera lui de viață nu sunt diferiți față de alte cupluri, însă par să fie suflete-pereche, iar asta îi face să-și trăiască în continuare povestea de dragoste. Mihai Leu a declara, în exclusivitate pentru EGO.ro, că soția lui îi este în permanență alături, chiar și la competițiile auto, cu toate că are de fiecare dată inima cât un purice și se roagă să se termine mai repede cursa.

Soție lui nu-i plac aparițiile media și nici cursele cu mașinile de viteză

Fără îndoială, Mihai Leu este unul dintre cei mai apreciați sportivi români însă, în ciuda celebrității sale, marele campion a ales să aibă o viață de familie cât mai discretă, alături de soția sa și de fiul lor, Marco. Atât din postura de campion mondial la box și campion național de raliuri, Mihai Leu are o mulțime de apariții în media, însă soția lui preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Asta nu înseamnă că nu este cel mai mare suporter al sportivului. Anna Leu, o italiancă pe care sportivul a cunoscut-o în Germania, pe vremea când boxa, îi este de peste 30 de ani alături și îi încurajează toate deciziile. Pe Mihai Leu l-am întâlnit la lansarea recentului album al Alexandrei Stan, singur, fără soția lui. Campionul național la raliuri ne-a mărturisit că sunt două lucruri care nu-i plac soției sale, aparițiile media și cursele cu mașinile de viteză.

„Sunt așa bronzat de când am ieșit cu mașina. Noua mașină de curse nu este acoperită, este gen monopod și chiar m-am bronzat. Și soția m-a întrebat cum de sunt așa de bronzat. O chem și pe soția mea, de fiecare dată, dar nu vrea să vină”, a povestit amuzat Mihai Leu pentru EGO.ro.

Povestea din spatele unei căsnicii de peste 30 de ani
Povestea din spatele unei căsnicii de peste 30 de ani

A schimbat mașina de curse: ”Este cumva foarte agresivă!”

La 54 de ani, Mihai este campion național de raliuri, la categoria sa de vârstă, și încă acceptă orice fel de provocare. De curând și-a schimbat mașina cu care se va prezenta în competițiile de anul acesta, fapt pentru care trebuie să treacă pe la sala de antrenamente pentru a-și antrena mai mult mâinile.

„Ne pregătim de competiție. Practic din 14 mai o să avem prima cursă la Mangalia. O să mai fac așa încă o ieșire cu mașina fiindcă este deosebită față de ce am condus până acum și vreau să mă acomodez cât mai bine. Cred că va fi ok. Noua mașină este cumva foarte agresivă, chiar ziceam că va trebui să merg iar la sală. Nu are servodirecție, este suspensia foarte tare, mașina este puțin mai scurtă și practic este foarte agresivă. Este destul de greu de condus. Dar mă duc la sală și rezolv problema asta”, ne-a mai declarat Mihai Leu.

Soția lui Mihai Leu îl însoțește peste tot
Soția lui Mihai Leu îl însoțește peste tot

Chiar dacă în momentul de față locuiesc în Hunedoara, soția campionului nu ratează nicio competiție. Anna Leu a renunțat la vacanță, deși vara este perioada cea mai așteptată din an, și îl însoțește pe sportiv la competiții. Cu atât mai mult cu cât nici după 30 de ani nu s-a obișnuit cu sporturile dure pe care tatăl copilului ei le practică.

„Soției îi place foarte mult să stea la soare, dar noi practic tot ceea ce facem, facem împreună. Spre exemplu, chiar dacă nu e foarte fericită că eu merg la curse, mă susține foarte mult pentru că știe că este pasiunea mea. În continuare stă foarte emoționată când sunt în cursă, dar este acolo, mereu lângă mine”, a mai declarat Mihai Leu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.