Mihai Mitoșeru, noul coleg al lui Teo Trandafir: „Cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune. Am furat meserie de la ea!” EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru și Teo Trandafir sunt prieteni de aproape 20 de ani. O consideră cea mai bună vedetă tv.
Mihai Mitoșeru, noul coleg al lui Teo Trandafir: „Cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune. Am furat meserie de la ea!” EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru a acceptat o nouă provocare pentru cariera lui. Prezintă „Teo Show”, alături de Bella Santiago și de Teo Trandafir. În interviul oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre colegele sale, dar și despre emisiunea de la Kanal D, pe care o îndrăgește.

Mihai Mitoșeru, despre Teo Trandafir: „Cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune”

Mihai Mitoșeru ne-a mărturisit că a învățat multe lucruri de la Teo Trandafir, o adevărată profesionistă în televiziune. Acesta ne-a povestit totul despre proiectele sale, dar și despre legătura frumoasă pe care o are cu Bella Santiago și cu Teo Trandafir.

Bună, Mihai! Te găsim într-o altă etapă a carierei tale. Cum ai acceptat provocarea de la ”Teo Show”?

Mihai Mitoșeru: Am acceptat-o ușor și cu bucurie. Mă cunosc cu Teo Trandafir de aproape 20 de ani și am vrut să lucrăm de mai multă vreme împreună. Ea a fost într-un fel profesoara mea, pentru că atunci când am intrat eu în televiziune, ea era deja acolo, avea experiență. Am furat meserie de la ea. Întotdeauna mi-a plăcut Teo Trandafir din toate punctele de vedere, dar în primul rând ca om, este un prieten adevărat care este oricând acolo când ai nevoie. Profesional cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune. Noi am mai colaborat de-a lungul timpului, am fost des invitat la „Teo Show”, i-am fost ocazional și partener când Bursucu nu a putut fi prezent în platou, așa că pentru mine a fost o bucurie să accept această provocare.

Alături de noua echipă de la „Teo Show”
Alături de noua echipă de la „Teo Show”

În ce relații este cu Bursucu, fostul coleg al lui Teo Trandafir

Ți-a oferit Bursucu câteva sfaturi înainte de a prelua acest rol?

Mihai Mitoșeru: Nu a apucat să îmi mai ofere niciun sfat, pentru că la ora când intram noi în emisie el probabil doarme. Are deja alt program de viață, odată cu matinalul “Dimineața cu noi”, și nu prea ne mai vedem. Ne mai întâlnim uneori pe coridoarele televiziunii. Mi-a dat sfaturi pentru emisiunea „Se strigă darul!”, în schimb.

Cum te înțelegi cu partenerele tale, Teo Trandafir și Bella Santiago?

Mihai Mitoșeru: Mă înțeleg foarte bine cu ele, suntem și prieteni. Ținem unul la altul și cred că ne facem treaba foarte bine și se vede și de acasă acest lucru. Împreună suntem plini de viață, bucuroși când ne vedem, când suntem împreună. Sunt niște prietene extraordinare, la care țin enorm. După emisiune ieșim destul de des împreună.

Cum reușești să pui bazele unei legături de succes pe micile ecrane, alături de Teo?

Mihai Mitoșeru: Este destul de simplu, mai ales când ai alături un om ca Teo Trandafir. Ne știm de mult timp și de multe ori am senzația că vrem să spunem același lucru. Să lucrezi cu Teo este foarte ușor dacă menții un anumit standard și ești un om puternic. Este o provocare, însă una bună și frumoasă. Suntem în primul rând prieteni si apoi colegi. Dacă te simți bine în mediul unde lucrezi, lucrurile funcționează. De când am venit la Kanal D am descoperit că aici este o atmosferă frumoasă, suntem practic o familie, suntem toți prieteni. Îți faci treaba mult mai bine într-un astfel de mediu și acest lucru se vede.

La Kanal D

Se distrează și în timpul pauzelor publicitare

Ce nu se vede în spatele ecranelor? Cum petreceți pauzele?

Mihai Mitoșeru: Pauzele sunt la fel ca atunci când suntem în live. Suntem la fel ca stare, glumim, este aceeași atmosferă de bună dispoziție. Bella face o mâncare senzațională și în pauze toți, operatori, regizor de platou și reporteri, vin și mănâncă ce a gătit. Este o atmosferă foarte tare și în pauze.

Care este cea mai mare provocare pentru tine atunci când vine vorba de a face parte dintr-un proiect așa de mare?

Mihai Mitoșeru: Eu toată viața mi-am dorit să muncesc, atunci simt că trăiesc. În această pandemie când nu am muncit multe luni, nu au fost nici nunți, nici spectacole, nici evenimente, a fost groaznic. Eu muncesc de luni până luni când încep nunțile și îmi place acest lucru.

Filmezi și pentru „Se strigă darul!”, alt proiect important pentru tine. Cum reușești să jonglezi cu amândouă?

Mihai Mitoșeru: Când sunt pe scenă sau în fața camerei am o stare extraordinară. De luni până vineri sunt la “Teo Show” și în weekend plec să filmez la nunți, pentru “Se strigă darul!”. Mie mi se pare OK acest ritm. Eu așa am lucrat mereu, sunt obișnuit. Aveam o emisiune duminică și de luni până luni spectacole, uneori și câte trei pe zi. Asta este viața mea, așa trăiesc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *