Mihai Onilă de la AXXA s-a sfătuit cu fiica-înger, înainte de a se recăsători: ”Cu Ioana am căzut de acord în Astral”. Cine este şi cum arată actuala soţie a artistului EXCLUSIV

Vă invităm la o poveste de dragoste aproape ireală, într-o lume în care sentimentele nu mai sunt la mare preț.
Mihai Onilă de la AXXA s-a sfătuit cu fiica-înger, înainte de a se recăsători: ”Cu Ioana am căzut de acord în Astral”. Cine este şi cum arată actuala soţie a artistului EXCLUSIV

Mihai Onilă s-a recăsătorit, în urmă cu o săptămână, aleasa inimii lui fiind Laura, o româncă stabilită în Belgia, unde de altfel locuiește și solistul trupei AXXA. Despre această căsnicie, care a venit la câteva luni după divorțul artistului de mama fetiței-înger, ne-au povestit atât Laura cât și Mihai, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai, felicitări! Vorbește-ne despre Laura, soția ta, despre pasiunile comune, despre ea, ca om…

Mihai Onilă: Laura, într-un fel ciudat, este jumătatea mea din foarte multe puncte de vedere, fizice, mentale, cât și suflești. Ne leagă un mod pașnic de a fi împreună, am trecut de mult timp de faza karmică de stres, certuri sau tachinări. Pasiuni comune avem multe, cum ar fi gătitul, adică mie îmi place tot ce gătește ea și ei îi place tot ce gătesc eu, muzica, pe care o și cântăm împreună. Amândoi mai avem o pasiune pentru a ajută oamenii și pentru a-i ghida către o stare mai bună de a fi. Avem foarte multe lucruri în comun, inclusiv alunițele le avem în aceleași locuri pe corp.

Mihai Onilă și Laura, emoționați, în ziua cununiei
Mihai Onilă și Laura, emoționați, în ziua cununiei

Ai făcut repede pasul spre căsătorie, după divorț…

Eu nu consider așa, consider că a trecut destul timp ca să încep o relație nouă, având în vedere că relația mea cu fosta parteneră se degradase din momentul plecării fetiței mele, iar asta a fost cu mulți ani în urmă…

Au trecut doi ani de când sunteți împreună. Cum e relația voastră?

Zilele trecute chiar Laura a constatat că parcă ne-am cunoaște de multe milenii, privindu-ne ochi în ochi, dar totuși parcă relația a început de ieri.

Ce crezi că ar spune fiica ta, de acolo, din Cer, despre faptul că ți-ai regăsit liniștea sufletească?

Cu fiica mea, Ioana, am căzut de acord în Astral că viața și timpul, pe care le avem aici, pe pământ, ne sunt date pentru a evolua și a ne bucura de orice moment în care ne putem simți iubiți și apreciați.

Crezi că și ea te-a ajutat?

Tot ce este posibil, având în vedere că de la Ioana am învățat sensul cuvintelor “iubire necondiționată”.

Veți rămâne în Belgia, cu ce vă ocupați acolo?

Încă nu putem spune cu certitudine dacă va fi un da sau un nu 100%, dar cel puțin pentru următorii 2-3 ani vom încerca să rămânem aici, în Belgia. Dar, cu drag vom reveni în țară ori de câte ori vom avea ocazia. Aici avem propria noastră Clinică de Terapii Complementare, dar fiecare mai face câte ceva pe lângă, banii nu se câștigă ușor și nici viața în Belgia nu este ieftină. Ne-am obișnuit aici și avem și planuri de viitor privind realizările personale.

În ce relație ai rămas cu fosta soție? Și-a refăcut și ea viața?

Sincer, nu îmi mai doresc să deschid acest subiect, dinainte de a ne separa fiecare dintre noi și-a refăcut viața. Nu că am avea vreo problemă personală, dar fiecare își continuă viața așa cum își dorește.

Mihai susține că are o legătură de dincolo de moarte cu fiica-înger, care a încetat din viață în 2016
Mihai susține că are o legătură de dincolo de moarte cu fiica-înger, care a încetat din viață în 2016

Urna cu cenușa fetiței voastre este păstrată de mama ei, în casa în care ați locuit împreună. Îți mai dorești să revii în acea cameră, unde sunt adunate și toate fotografiile Ioanei?

Nu absolut nici măcar o dată! Trecutul l-am lăsat acolo unde îi este cu adevărat locul, adică …în trecut!

Ce planuri ai cu trupa AXXA, veți mai avea spectacole anul acesta?

Nu, nu mi s-a propus încă nimic, iar eu nu am fost niciodată un artist care încearcă să își găsească locul cu forță. Sunt un om pacifist și îmi doresc ca orice colaborare să vină natural. Deci, dacă cineva are vreun plan eu sunt deschis la colaborare, așa cum am fost dintotdeauna.

Cânți la petrecerile românilor din Belgia?

Până să înceapă pandemia am tot cântat, dar acum lucrurile s-au mai schimbat și petreceri sunt mult mai puține. Dar, bineînțeles, sunt deschis să fiu prezent la orice eveniment sunt chemat.

Ai obținut cetățenia?

Nu, sunt condiții speciale pentru a obține cetățenia. Această hotărâre o vom lua împreună eu și Laura.

Ce spune Laura despre căsătoria cu Mihai Onilă! Primul ei interviu: ”Mihai e parte din sufletul meu!”

Dar și Laura, soția lui Mihai Onilă, ne-a povestit cu drag, la superlativ, despre bărbatul iubit. Îl adoră, nu doar pentru că este un soț perfect, ci și pentru că s-a atașat nesperat de repede de fiicele ei, din prima căsnicie. Laura ne vorbește, în interviul pentru Ego.ro, despre cererea în căsătorie, despre emoționantă zi a cununiei, dar și despre dragostea lor mare care, crede ea, nu se va sfârși în această lume…

Reporter Ego.ro: Laura, felicitări pentru cununie! Ai avut o rochie superbă, ai radiat de fericire!

Laura Onilă: Mulțumesc frumos !

Cum a venit cererea în căsătorie din partea lui Mihai?

Simplă și frumoasă, în același timp. Întrebarea magică a fost pusă în pat iar răspunsul meu a fost un Da!, într-un mod cât mai natural. Ne doream să facem acest pas de ceva timp, îl și discutasem, deci totul a venit natural.

Amândoi erați căsătoriți în acte, când v-ați cunoscut. Ați așteptat doi ani ca să divorțați, ca să deveniți soț și soție…

Da, acesta a fost lucrul cel mai important, ca să devenim amândoi liberi și să consimțim că ne dorim să fim împreună.

Cum a fost la cununia civilă? Câte persoane au fost la petrecere? Ați și gătit?

Am avut ceva emoții, ca la orice altă ceremonie importantă din viață omului. Am fost doar noi doi și fiicele mele. Mihai a gătit, a făcut și gogoși, în aceeași zi. În materie de party, am mers cu familia, a doua zi, la un restaurant chinezesc și acolo ne-am simțit cu toții foarte bine.

Alături de Laura și de fiicele soției
Alături de Laura și de fiicele soției

Cum te-a cucerit Mihai?

Cu sufletul, nici nu a fost nevoie să facă vreun efort.

Cum se înțelege Mihai cu fetele tale, este pentru ele ca un al doilea tată?

Se înțeleg minunat, pentru ele este chiar primul tată, având în vedere că tatăl lor natural nu a știut să fie tată la timpul lui.

Ai spus, la un moment dat, că Mihai nu va scăpa de tine nici în alte lumi. Este o declarație de dragoste superbă, pentru că mulți spun că se vor iubi până când moartea îi va despărți. Ce reprezintă Mihai pentru tine?

Jumătatea mea, parte din sufletul meu!

Mihai este și un bun bioterapeut. Îți ia durerea cu mâna, cum se zice, când ai probleme de sănătate?

Bineînțeles, atâta vreme cât crezi în ceea ce face el.

Unde veți petrece luna de miere?

Pentru noi “luna de miere” se întâmplă în fiecare zi, oriunde și oricum am fi, nu avem nevoie de o destinație specială pentru a fi în luna de miere, dar cu certitudine în viitorul apropiat vom include și ceva destinații de vacanță pe care cu drag le vom adaugă în cartea vieții pe care am început să o scriem împreună sub același nume Onilă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *