Mihai Petre revine la TV. Cu ce post a semnat, unde va putea fi văzut. E oficial

Mihai Petre: „Am fost plăcut surprins să primesc propunerea"
Mihai Petre revine la TV. Cu ce post a semnat, unde va putea fi văzut. E oficial

Mihai Petre revine în televiziune după o pauză de câțiva ani. Fostul jurat de la Românii au talent a semnat cu un alt post TV, iar în curând va putea fi văzut la o nouă masă a juriului.

Mihai Petre revine în televiziune. Unde va fi jurat

Mihai Petre va fi în curând al cincilea jurat de la Te Cunosc de undeva. Alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, Mihai Petre va juriza prestaţiile celor 8 cupluri de artişti care au acceptat provocarea show-ului.

„Am fost plăcut surprins să primesc propunerea de a deveni membru al juriului Te cunosc de undeva!. Apreciez acest show, care este unul cu foarte mare atenţie la detalii, de aceea am şi rezonat cu el, pentru că se potriveşte personalităţii mele. Structural cred că atenţia la detalii duce la performanţă şi la un show în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de o emisiune cu oameni extrem de talentaţi, şi aici mă refer la absolut toată echipa, de la concurenţi, la membrii juriului şi toată echipa de producţie, care reuşeşte să execute nişte transformări absolut incredibile!”, a declarat Mihai Petre.

Ce va juriza Mihai Petre la Te cunosc de undeva

Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă alături de Ozana care jurizează transformările din punct vocal, Cristi Iacob care jurizează actoria, Andreea Bălan care verifică coregrafia și Aurelian Temișan care este atent la întreg show-ul.

 „Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa”, a mai spus Mihai Petre.

Vezi și – Ce nu s-a văzut la tv, când Rona Hartner a început să o imite pe Cornelia Catanga, la ”Te cunosc de undeva”. Dezvăluirile Ronei dau fiori EXCLUSIV

Când începe sezonul 19 al emisiunii Te cunosc de undeva. Cine sunt concurenții

Emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 19, va începe sâmbătă, pe data de 1 aprilie, 2023, la Antena 1, de la ora 20:00. Concurenții din acest sezon sunt:

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul, Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *