Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, adevărul despre sacrificiile pe care le face soția lui: “E cea mai mare frică a mea” VIDEO EXCLUSIV

Actorul a vorbit despre relația cu soția lui

Mihai Rait face parte dintr-un nou proiect la Pro TV, “Săriți de pe fix”, prezentat de Cabral Ibacka, care reunește 8 comedianți și doi invitați speciali. Aceștia o să își testeze imaginația și limitele, o să improvizeze și o să danseze, iar umorul din emisiune o să provoace râsul telespectatorilor în fiecare secundă. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, actorul din “Las Fierbinți” ne-a vorbit despre familie, carieră, dar și cea mai mare frică a sa.

Mihai Rait: “E cea mai mare frică a mea!”

Chiar dacă a acceptat provocarea și participă la “Săriți de pe fix”, Mihai Rait recunoaște că nu este un fan al adrenalinei. Mai mult, actorul ne-a mărturisit că are frică de înălțime, iar proiectul o să îl facă să își depășească multe limite:

“Eu stau foarte prost cu treaba asta, cu adrenalina, mai ales cu înălțimile. La decolările spontane nu stau bine deloc, mi-e frică de înălțime. E cea mai mare frică a mea! Când m-au pus prima oară, am urlat de am leșinat! Când am coborât de acolo, nu mai vorbeam: “Sunteți sănătoși la cap?”. Am decolat de vreo 4 ori!”

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, și soția lui. Sigur nu ai fi bănuit câți ani îi despart de fapt

Ce spune despre fiul său

De asemenea, Mihai Rait trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soția lui, Ana Maria, alături de care se bucură de un băiețel, Alexandru. Actorul ne-a mărturisit că, momentan, micuțul nu înțelege ce face tatăl său, însă știe personajele din serial:

“Are 5 ani. El înțelege, dar nu înțelege ce fac eu. O să înțeleagă când crește că, din păcate pentru mine, înregistrările acestea rămân. O să le vadă la un moment dat, o să văd atunci reacția. I-am explicat care e treaba, că tati e actor. Știe toate personajele din serial, tati e tati, Dorel e Dorel, Mihai Rait de aici e Mihai Rait de aici, asta când o să apară emisiunea. O să vadă când o să apară și o să înțeleagă garantat. Nu știu cât de ciudat o să fie să mă vadă.”

Citește și: Imagine rară cu Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, și soția lui. Cum au fost surprinși cei doi în vacanță, fanii nu au ocazia să-i vadă prea des așa

Mihai Rait și Mihai Bobonete se cunosc de la o vârstă fragedă

Mihai Bobonete este naș de cununie pentru Mihai Rait, iar cei doi se cunosc de-o viață. Aceștia s-au întâlnit când erau prin clasa a 4-a, însă actorul ne-a recunoscut că tot ce ține de comedie s-a manifestat mai târziu la ei, prin adolescență:

“Nu cred că aveam. Nu îți dai seama de la 4 ani. Cei care zic: “De mic era!”. Nu știu, poți să fii foarte amuzant și tâmpit de mic, iar cu timpul să te liniștești. La noi cred că a venit treaba aceasta mai târziu, mai spre adolescență. (n.r. la el și Mihai Bobonete) Am zis:

“Hai să încercăm și calea aceasta, să vedem!”. Uite că ne-a ieșit!”

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți. A cerut-o în căsătorie după doar 3 luni de relație

Nu intră în rolul din “Las Fierbinți” acasă

Mai mult, Mihai Rait ne-a explicat că nu intră în rolul din Las Fierbinți acasă, ci îl lasă pe Dorel pe platourile de filmare:

“Nu, îl las unde trebuie. Ar însemna să o iau razna. Cel care a făcut Iisus, a luat-o pe câmpii, s-a crezut Iisus. Nu e așa cum crede lumea, că acasă sunt Dorel. În general, sunt foarte rezervat, dar mai apare câte un show și o iei pe nebuneală.”

Ce spune despre partenera lui

Când vine vorba despre partenera lui, Ana Maria, Mihai Rait este fericit, căci aceasta i-a înțeles meseria. Totuși, actorul ne-a recunoscut că nu ar putea să facă tot ce face soția lui:

“Poate, cu greu. Eu o înțeleg perfect, nu aș putea să duc ce duce ea! Jur, pe bune! Nu aș putea să stau nonstop cu copilul, să îmi văd partenerul că vine la 10-11 noaptea și a doua zi dimineață la 7 pleacă. Așa să fie zi după zi, an după an, e foarte greu. Îi mulțumesc că este atât de înțelegătoare! Dacă nu înțelegea, nu cred că eram împreună! Eu sunt foarte fericit că înțelege și mă susține!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *