Mihai Trăistariu își caută disperat nepoata. Ce dramă trăiește familia artistului: “De trei ani de zile nu a mai dat niciun semn” EXCLUSIV

Fata, olimpică la matematică, nu se mai înțelegea cu părinții. Fostul soț susține că au divorțat. ”Este totul suspect”
Mihai Trăistariu își caută disperat nepoata. Ce dramă trăiește familia artistului: “De trei ani de zile nu a mai dat niciun semn” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu încearcă să își găsească nepoata, pe Raluca Havârneanu, care nu a mai dat vreun semn de trei ani. Toată familia artistului este îngrijorată. Cântărețul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre drama prin care trece sora lui.

Mihai Trăistariu, despre dispariția nepoatei sale: ”Este posibil ca fata să fi intrat într-o depresie”

Cunoscutul artist ne-a povestit că sora lui a plecat în America după ce nu a mai reușit să ia legătura cu propriul copil. Ajunsă acolo, aceasta a descoperit cu stupoare că fiica ei divorțase. Mihai Trăistariu a punctat că există mai multe ipoteze cu privire la această dispariție.

“Aici este o dramă a surorii mele, care este profesoară universitară de matematică la Iași, soțul ei tot profesor universitar în Iași. Au doi copii excepționali, o fată și un băiat. Fata a făcut tot matematică, a fost olimpică internațională, a mers la facultate în Germania, apoi a urmat masterul în America. Fata surorii mele, Raluca o cheamă, de trei ani de zile nu a mai dat niciun semn, sora mea s-a îngrijorat, nu a mai înțeles nimic. Este îngrozită, efectiv. În spaima ei a fugit și până în America, după vreo 6 luni de căutări s-a dus ea, a luat avionul și a mers fără să știe unde se duce. Fata ei tocmai se măritase, eu i-am cântat la nuntă, la Iași. A ajuns la fostul soț, care i-a zis: „Păi, noi am divorțat”. De acolo ea zice că este ceva ciudat, că totuși ea nu a aflat de divorț. Este posibil ca fata să fi intrat într-o depresie și să fi făcut ceva aiurea, sau…nu înțelege nimic”.

Mama fetei este distrusă de durere.”Ea nu mai doarme nopțile, nu știe ce se întâmplă”

De asemenea, Mihai Trăistariu a explicat că a decis să se implice în această poveste pentru a încerca să își găsească nepoata. Deși sora lui nu a vrut să se afle totul, cântărețul s-a decis să se ocupe de investigație penntru a reuși să afle ceva.

“Până când a făcut 30 de ani fata, are 32 acum, s-au înțeles bine. Nu prea vede, nu înțelege. Să se fi rupt de familie, să fi intrat într-o sectă, să fi pățit ceva rău…habar nu are. Ea bănuiește, sora mea, că tocmai bărbatul fetei i-a făcut ceva rău ceva și nu vrea să spună, că altfel nu înțelege. I s-a părut suspect cum a fost primită în America. Ei divorțaseră, nici nu a fost anunțată familia, adică ce este asta? Este foarte suspect totul, avem mai multe ipoteze, nici eu nu știu.

Lumea mă ceartă că am anunțat după 2-3 ani. Nu m-a lăsat sora mea, ea spera că tot o să o găsească, nu voia să facem tam-tam la televizor, îi era rușine, are câteva cărți scoase, are studenți…dar, eu am sărit peste cuvântul ei. Am zis că mă ocup eu de investigația aceasta. Nu a dat nici la Poliție, dacă ar fi dat, probabil găsea ceva. Chiar și dacă ar fi pățit ceva rău, Doamne ferește, măcar să știe. Ea nu mai doarme nopțile, nu știe ce se întâmplă. I-am zis să o caute oficial, dar eu știu ce să mai înțeleg, este foarte dubioasă această dispariție”.

Nepoata lui Mihai Traistariu a disparut de mai bine de trei ani
Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut de mai bine de trei ani

“S-a rupt de lume, nu știu”

În același timp, Mihai Trăistariu a susținut că nepoata lui era timidă, cuminte și foarte educată. Cântărețul a povestit că există oameni care susțin că ea ar trăi în Chicago sau în Washington. Cu toate acestea, familia nu a primit niciun semn de mult timp.

“Era un copil cuminte, era foarte educată, extrem de timidă. Era grăsuță, avea vreo 100 de kilograme, făcuse și un pic de diabet, dar nu era așa rău. Se căsătorise cu un băiat tânăr, înstărit, aveau o situație bună. Au divorțat cam repede, la 6 luni. A făcut o depresie după divorț, poate a făcut o decepție, nu ne dăm seama unde este și ce face. S-a rupt de lume, nu știu. Sunt oameni care zic că ea ar trăi prin Chicago, Washington, dar nu ar mai vrea să aibă de-a face cu familia.

Sora mea a restricționat-o prea mult când era mică, să nu se uite la televizor, să pună mâna pe învățat pentru că are olimpiadă la matematică. Ea ar fi avut niște discuții cu colegii și le-ar fi zis: „Mama și tata mi-au distrus copilăria, m-au chinuit, n-am avut voie nimic, am făcut matematici speciale și pentru ce atâta învățătură?”. Adică ar fi o variantă în care ea nu mai vrea să audă din familie”.

“Este totul suspect, nu înțelegem nimic, așteptăm un semn”

Mihai Trăistariu speră că, în cele din urmă, nepoata lui o să dea un semn, ținând cont că sora lui suferă după această dispariție. Cântărețul își dorește ca un român o să o vadă și o să o convingă să discute cu familia ei.

“Totuși, din 2010 este plecată din țară, deci era ruptă de familie și ținea legătura cu ei. De ce tocmai acum, brusc, după 10 ani, să se rupă așa? Este totul suspect, nu înțelegem nimic, așteptăm un semn.
Eu am făcut puțin tam-tam, chiar dacă inițial sora mea s-a supărat, dimineață plângea și îmi zicea că nu mai contează, că articolele din ziar mai mult o fac să sufere. I-am zis să lase să circule zvonul, poate cineva ajunge chiar la ea.

Un român poate a văzut-o pe acolo, o anunță: „Dă-i și tu un semn mamei tale”. Deși, dacă nu a dat, ori nu vrea, ori nu poate. Să sperăm că ajunge un semn aici. Poate i se face milă de mama ei, să dea un video cu: „Mama sunt ok, lasă-mă în pace, nu mai vreau nimic cu voi”. Să zicem că ar fi versiunea aceasta. Chiar nu îmi dau seama, sunt atâtea ipoteze că nu știu din ce parte să o iau”, a punctat el.

Familia artistului trăiește o dramă

Îndrăgitul artist nu înțelege de ce propria nepoată ar fi decis abia acum să se desprindă de familie. Mihai Trăistariu încearcă să facă orice poate pentru a aduce liniștea în familia sa.

“Nu înțelege cu ce i-a greșit. I-a plătit facultatea, a trecut casa din Iași pe numele ei, adică ar fi avut moștenire, nu prea vede cu ce ar fi deranjat-o acum la 30 de ani. Să zicem că i-ar fi distrus copilăria, la 20 de ani când pleca de acasă, fugea călare, dar acum la 30, de ce tocmai acum? Nu este de înțeles. O să vedem”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *