Mihai Zarug a fost un personaj teribil încă din anii copilăriei: „Mă inspira Elena Ceaușescu”. Motivul surprinzător VIDEO EXCLUSIV

O vreme i-a plăcut să stea în anonimat: „Eram așa într-un soi de cocon”

Mihai Zarug a devenit o persoană publică îndrăgită, având un umor molipsitor. Însă, prezentatorul emisiunii „After Party cu Zarug”, o extensie a show-ului „Te cunosc de undeva” (Antena 1), nu a fost mereu așa dezinvolt. O vreme a preferat să stea în umbră, tocmai pentru a se putea acomoda mai bine cu tot ce înseamnă showbizul autohton. Zarug a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că timiditatea de care a dat dovadă o lungă perioadă de timp nu a avut, de fapt, nicio clipă legătură cu modul lui real de a fi.

Mihai Zarug, inspirat de Elena Ceaușescu

Pe Mihai Zarug l-am întâlnit la Gala Premiilor Romanian Music Awards, unde, alături de buna lui prietenă Ana Morodan, a întâmpinat artiștii și influencerii pe Blue Carpet. 

„Mă joc și pe covorul albastru, că roșu nu exista pe stoc. Aș putea să spun că sunt ca musca de …, că Sfântul Duh e luat, unde bâzâie, hop și eu. În seara asta voi bâzâi pe lângă ăștia (n.r. artiștii care au pășit pe covorul de la Romanian Music Awards), ca să-i întreb care e șpilul, cum se simt, care e vibe-ul, dacă au emoții, dacă speră să câștige, cine i-a îmbrăcat”, ne-a povestit amuzat Zarug.

Deși lumea a început să-l cunoască abia în 2018, când a apărut la „Chefi la cuțite”, iar mai apoi la „Cântă acum cu mine”, Zarug are o vechime de mai bine de 10 ani în showbizul autohton. A fost unul dintre cei mai apreciați designeri români, asta pentru că în momentul de față a pus pe pauză acest domeniu de activitate, și a scris editoriale de fashion și a comentat ținutele vedetelor, mulți ani la rând. Însă, o bună perioadă de timp, a preferat să nu se expună public. 

„Ca să mă exprim tot metaforic, fiecare om are un parcurs în care se transformă și ajunge el la niște concluzii ale lui. În perioada în care scriam pentru o revistă din România și nu mă știa foarte multă lume, eram așa într-un soi de cocon, să spunem, eram o larvă și m-am transformat în această insectă obeză care nu zboară, dar este peste tot”, ne-a mai povestit amuzat Zarug, completând că așa a simțit să facă la momentul respectiv.

„Nu că mă ascundeam neapărat, doar că nu simțeam întotdeauna sau de cele mai multe ori nevoia să fiu eu foarte în față”.

 „Eram foarte enervant pentru mulți”

Culmea este că acest pas timid către expunere nu se datorează neapărat felului său de a fi, căci Zarug se declară a fi o persoană extrem de sociabilă și comunicativă încă din primii ani de viață. 

„Când eram mic eram oarecum diavol, cum ar veni și cred că mă inspira Elena Ceaușescu pentru că toată lumea trebuia să facă cum voiam eu. Nu eram timid deloc, chiar deloc, eram chiar foarte exprimat și chiar foarte enervant pentru mulți”, ne-a mai povestit amuzat Zarug.

 Deși la prima impresie pare o trăsătură de zodie, vedeta Antena 1 ne-a declarat că nu are nici cea mai mică legătură cu zodiacul, ci doar a faptului că în momentul de față se simte extraordinar de bine în fața camerelor, iar naturalețea lui este apreciată de public. 

„Sunt Vărsător cu ascendent în Săgetător. La 22 de ani am trecut deja în ascendent? Păi atunci, na, așa o fi, sunt mai mult Săgetător. Cert este că asta sunt acum: o maimuță de cameră, gen”, a mai declarat Zarug pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *