Mioara Velicu, gest impresionant pentru artiștii care au plecat dintre noi: “Preotul a citit vreo oră și jumătate!” VIDEO EXCLUSIV

Ce face Mioara Velicu pentru artiștii care au trecut în neființă

Cariera Mioarei Velicu începea pe când aceasta avea doar 19 ani, iar talentul său și-a spus cuvântul, artista devenind una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Aceasta, care mereu a păstrat o notă de modestie, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că respectă anumite tradiții de mult timp, pe care le-a învățat de la părinții săi. Mai mult, cântăreața recurge și la un gest impresionant pentru artiștii care au plecat la Ceruri.

Mioara Velicu, despre ce face pentru artiștii care au plecat dintre noi

Mioara Velicu are anumite tradiții pe care le respectă și recurge la gesturi frumoase pentru cei care au plecat la Ceruri. Totuși, când vine vorba despre superstiții, vedeta a punctat că nu crede în aceste lucruri:

“Cândva credeam că dacă mă întorceam din drum, îmi mergea rău. Pe urmă mi-am luat inima în dinți și am zis: “Dar ce o să fie? Ce o să se întâmple?”. Adevărul este că nici nu mă mai puteam întoarce! Nu cred în superstiții, căci Dumnezeu îți dă după suflet, când vrea el, ce vrea el.”

Ce tradiții respectă

De asemenea, Mioara Velicu ne-a spus ce tradiții respectă cu sfințenie. Interpreta de muzică populară ține post de fiecare dată, chiar și dacă este plecată în străinătate. Mai mult, vedeta are grijă să se împărtășească, să se spovedească și niciodată nu a trădat cântecele pe care le-a prezentat fanilor săi:

“Nu vreau să mă laud cu asta, dar sunt un om credincios. Nu sunt habodnică ca să stau tot timpul în biserică, dar de fiecare dată, la post, mă spovedesc și mă împărtășesc.

Dacă sunt plecată în străinătate știu să țin postul pentru că se găsesc de toate în ziua de astăzi, nu este nicio problemă. Întodeauna am învățat, de la părinții mei, că, Ferească Dumnezeu, nu se știe ce se întâmplă și trebuie să mergem în fața Domnului spovediți.

Nu mi-am uitat niciodată vorba din Moldova, nu mi-am trădat repertoriul și cântecele pe care le-am prezentat celor care m-au ascultat și să dea Dumnezeu să pot merge în continuare!”

Gestul impresionant făcut de Mioara Velicu și Elisabeta Turcu

Mioara Velicu și Elisabeta Turcu nu uită de artiștii care nu se mai află printre noi! Cele două prietene au grijă să facă pomeniri pentru toți cei care i-au încântat pe români prin talentul pe care l-au avut. Stelele muzicii românești recurg la acest gest impresionant, fără să se laude, sperând că așa o să facă și generațiile următoare:

“Da, bineînțeles că da. (n.r. respectă pomana) Dumnezeu să îl odihnească, fratele meu a murit acum un an, iar până la 7 ani trebuie să facem, în fiecare an, pomenirea.

O facem și soțului meu, dar și tuturor celor care au plecat la Dumnezeu, așa m-am obișnuit de la părinții mei. De fiecare dată când merg la cimitir sau mă duc la biserică, plătesc liturghii pentru cei care nu mai sunt, dar și pentru cei pe care nu îi pomenește nimeni.

Nu e o laudă, dar alături de Elisabeta Turcu, care îmi este foarte bună prietenă, am făcut la Mânăstirea Plumbuita pomeniri pentru toți ariștii.

Preotul a citit vreo oră și jumătate pentru toți artiștii care au plecat la Dumnezeu! Le facem o pomenire. Trebuie să facem din nou acum, sunt mai mulți care au plecat la Dumnezeu și nu i-am pomenit. Nu este o laudă, dar vrem să facem așa pentru că poate o să facă și generațiile din urmă pentru noi.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *