Mircea Diaconu, reacție uimitoare după dezvăluirile actriței Viorica Vodă: „Dă-o naibii de treabă, nici chiar aşa”

Mircea Diaconu, declarații controversate: "Se numește amantlâc"
Mircea Diaconu, reacție uimitoare după dezvăluirile actriței Viorica Vodă: Dă-o naibii de treabă, nici chiar aşa

Mircea Diaconu face declarații uimitoare, după ce Viorica Vodă a susținut că a fost hărțuită sexual de-a lungul carierei sale. În opinia actorului, este o exagerare, iar hărțuirea sexuală ar fi, de fapt, un amantlâc.

Actorul Mircea Diaconu susține că acest “fenomen” de hărțuire sexuală ar fi pornit de la Hollywood, odată cu fenomenul “#Metoo”, iar în România nu ar exista așa ceva.

Mircea Diaconu, derapaj după declarațiile șocante ale Vioricăi Vodă

“Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywood a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”, a spus Mircea Diaconu pentru fanatik.ro.

Cunoscutul actor declară că este convins de faptul că Viorica Vodă exagerează, exemplificând cu o situație pe care el a întâlnit-o atunci când era europarlamentar.

“Eram la Parlamentul European și acolo a venit ca un val, pur și simplu. Erau niște doamne care ziceau că au fost hărțuite, pe funcții, pentru parlament, pentru comisii. Dă-o naibii de treabă, nici chiar așa!”, a spus Mircea Diaconu.

“Partenera mea de film era amanta regizorului”

Mircea Diaconu își amintește că în mare parte din filmele în care a jucat, partenera lui ar fi fost amanta regizorului, menționând că nu vede deloc o problemă în asta. “Păi dacă este hărțuire, trebuie să fie și roluri multe. (…) Nu e românească povestea asta și nu e cazul să fie”, a adăugat actorul.

Mircea Diaconu: “M-am lăsat hărțuit”

Mircea Diaconu declară că în situația lui a fost invers, fiind domnișoare care îl preferau. “Au fost domnișoare care mă preferau, dar aveam atâta treabă că nu era timp. M-am lăsat hărțuit, că veni vorba, dar eram foarte tânăr, eram neînsurat”, a mai spus el pentru sursa citată.

Viorica Vodă, despre hărțuirea sexuală

Viorica Vodă a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când, la Premiile Gopo, a vorbit despre hărțuirea sexuală la care ar fi fost supusă de-a lungul timpului.

“Era o problematică care mă apăsa de foarte mult timp. Nu am putut să mă exprim pentru că sistemul de stat are niște reguli nescrise care îl pot costa pe un actor minima siguranță pe care o are în România. Sunt copleșită. În 2014 am găsit un concept. Trebuia să construim un spectacol în 48 de ore. Încărcătura mea emoțională era atât de mare și am scris acest spectacol pe ideea de confesiuni. Fiind public avizat, foarte mulți s-au identificat cu aceste probleme. Curajul meu a fost tăiat de reacțiile care au venit din partea bărbaților și femeilor care aveau putere de decizie”, a spus Viorica Vodă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *