Mirela Baniaș de la Insula Iubirii nu mai arată așa cum o știai. A pierdut numărul operațiilor estetice, e transformată complet

Mirela Baniaș (41 de ani) a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii, sezonul 4, emisiune care i-a adus celebritatea. În urma participării la Antena 1, bruneta a câștigat mii de urmăritori pe rețelele sociale. De când nu mai apare la TV însă, vedeta s-a transformat complet. A apelat la numeroase intervenții chirurgicale pentru a arăta perfect.

Cum arată Mirela Baniaș în prezent

În 2019, Mirela Baniaș a participat la Insula Iubirii, alături de iubitul ei de atunci, Ionuț Gojman. Cei doi au fost la un pas să facă nunta, dar s-au despărțit, fiecare luând-o pe un drum diferit în viață.

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Insula Iubirii. După participarea la emisiunea de la Antena 1, viața brunetei s-a schimbat radical. A devenit mult mai cunoscută, și-a făcut un nou partener, cu care s-a și căsătorit, dar și numeroase operații estetice. Soțul ei este Florin Tecar, un milionar care îi face toate poftele.

Ce operații estetice și-a făcut

Așadar, Mirela Baniaș, actuală Tecar, nu a făcut schimbări doar în viața amoroasă, ci și în privința aspectului fizic. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a recunoscut că a apelat la medicul estetician.

„Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără”, a relatat bruneta acum câțiva ani. Mai mult, în 2020, aceasta a dezvăluit că, o dată la șase luni, trece pragul esteticianului pentru retușuri.

„Da, recunosc că am operații estetice…. Am, chiar de fiecare dată când mi-am făcut ceva am și postat. La 38 de ani nu mai cred în creme minune, decât în puterea lor de hidratare. La 6 luni trec pragul esteticianului pentru retușuri”, a povestit Mirela în mediul online. Tot atunci, ea a confirmat că și-a făcut o intervenție și la nivelul nasului: „Da, l-am corectat și sunt foarte mulțumită”.

Cine este soțul brunetei

Mirela Baniaș trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Vasile Florin Tecar. Soțul brunetei are 48 de ani, este om de afaceri, iar în trecut a mai fost căsătorit.

„Ești omul care mi-a transformat viață într-o poveste de dragoste minunata și care mi-a dăruit tot ce avea și tot ce nu avea. Îmi amintesc cu drag momentul în care ne-am cunoscut și sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecuta alături de tine. Tu ești omul care nu mă lasă nici să mă îmbolnăvesc și nici să fiu supărată, ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare dimineața și motivul pentru care mă simt cea mai norocoasa femeie din lume! Noi doi avem un singur principiu: de acceptare. Și că nu am întâlnit niciodată un om mai bun la suflet. (încă mai am de învățat multe de la tine)”, i-a transmis Mirela soțului ei.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *