Misterul planează asupra bolii lui Kate Middleton. Ce s-a aflat despre Prințesa de Wales, britanicii sunt panicați

Kate Middleton (42 de ani) a fost supusă, recent, unei operații abdominale, fără a se ști însă cu exactitate despre ce boală suferă. Soția Prințului William nu va activa în viața publică, în următoarea perioadă, motiv pentru care fanii lui Kate au început să se îngrijoreze. De ce planează misterul asupra afecțiunii de care suferă Prințesa de Wales?

Detalii despre boala lui Kate Middleton

De curând, Kate Middleton a ajuns pe mâna medicilor britanici, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. În acest moment nu se cunoaște exact despre ce boală e vorba. Însă, potrivit Palatului Kensington, nora Regelui Charles a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale care a decurs bine. Prințesa de Wales trebuie să stea în spital între 10 și 14 zile, după care se va întoarce acasă, unde își va continua recuperarea.

Timpul lung de spitalizare i-a făcut pe mulți să-și ridice semne de întrebare: operația abdominală era programată? Kate Middleton este pusă în situația de a anula anumite planuri din cauza operației? De ce boală suferă?

Până acum nu există răspunsuri la întrebările de mai sus. Totuși, știm că Prințesa de Wales trece printr-o perioadă medicală dificilă. Ea este  internată la Clinica din Londra, o unitate medicală de lux și printre cele mai dotate spitale din Anglia.

Ce a dezvăluit un medic

Îndatoririle regale ar urma să le reia abia după Paște, la recomandarea medicilor. S-a vorbit despre o boală gravă, dar se crede că starea sa este non-canceroasă.

„În cazul operațiilor abdominale, majoritatea oamenilor vor sta în spital de la patru, până la șapte zile. După operația laparoscopică, perioada de spitalizare este redusă la două până la patru zile. Depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut exact. Dacă un pacient ajunge la ATI, mai mult ca sigur perioada de spitalizare se extinde. Apoi recuperarea este anevoioasă. Pot trece două luni sau mai mult până când pacientul se simte confortabil și se poate mișca natural și fără dureri”, a declarat medicul Deborah Lee pentru Express.co.uk.

Citește și Secretul Reginei Elisabeta a fost scos la iveală după moartea sa. Timp de 50 de ani a ascuns de englezi o avere impresionantă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *