Modele de manichiură pentru primăvara – vara 2024. Culori și tendințe care vor face furori

Care ți se potrivește cel mai bine?

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Fiecare anotimp vine la pachet cu o serie de tendințe, de care pasionatele de modă și frumusețe țin cont. Nu doar în ceea ce privește hainele se impun anumite trenduri de la an la an, ci și în privința frumuseții și îngrijirii. Ce modele de manichiură pentru primăvara – vara 2024 poți alege pentru a fi în trend.

Cele mai cool modele de manichiură pentru sezonul cald

Primăvara și-a intrat deja în drepturi, nu doar din punct de vedere calendaristic, ci și al vremii. Temperaturile ridicate ne fac să ne gândim deja la vară, iar tendințele din sezonul rece sunt înlocuite de cele de primăvară – vară. La fel ca în fiecare an, anumite trenduri se vor impune mai mult decât altele, inclusiv în ceea ce privește manichiura. Iată care vor fi cele mai populare culori de purtat pe unghii în sezonul cald!

Corai

Dacă iarna optăm pentru roșu închis, cu subton rece, primăvara și vara se potrivesc cel mai bine ojele în nuanțe de roșu deschis, cu subton portocaliu. Indiferent că îți faci unghiile cu ojă obișnuită sau semipermanentă, o ojă corai nu trebuie să îți lipsească în următoarele luni.

Lavandă

Movul deschis a făcut furori în ultimii ani și se pare că va fi pe val și în primăvara – vara 2024. Alege o nuanță caldă, pastel de mov pentru manichiura ta și nu vei trece neobservată.

Vezi și: Manichiura care va fi mereu la modă. Arată cool în orice situație. De ce nu se va demoda niciodată

Turcoaz

Combinația între albastru și verde va fi și ea la mare căutare în această perioadă. Se potrivește atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură, indiferent de forma unghiilor.

Culorile pastelate

Să nu uităm de nuanțele pastelate, care sunt sinonime cu primăvara. Acum mai mult ca niciodată se vor purta tonurile somon și cele piersicii, având în vedere culoarea anului 2024: peach fuzz.

Vezi și: Modele de unghii la modă în 2024. Manichiurile care fac furori, le vom vedea peste tot

Nude

O culoare care nu se va demoda niciodată și pe care o poți purta și la haine, și pe unghii, indiferent de sezon este nude. Dacă nu vrei să atragi atenția prea mult, aceasta este culoarea ideală. În plus, se potrivește indiferent de ocazie și de ținută. Dacă vrei să o scoți din anonimat, un model auriu se potrivește foarte bine în combinație cu nude-ul.

Alb

O ojă care arată foarte bine, mai ales în combinație cu pielea bronzată, este cea albă. Poți alege fie un alb lăptos, fie un alb mat sau un model de tip baby boomer, pentru o manichiură elengată și în tendințe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *