Modele unghii de Paşte. Cum să îţi faci o manichiură perfectă de sărbătorile pascale

Descoperă cele mai frumoase modele de unghii potrivite pentru sărbătoarea de Paște.
Modele unghii de Paşte. Cum să îţi faci o manichiură perfectă de sărbătorile pascale

Modele de unghii de Paşte potrivite pentru a celebra sărbătorile pascale într-un stil colorat. Paștele este o sărbătoare foarte importantă, dar și un prilej de încerca modele de nail art cât mai creative.

Iepurașii și ouăle ar putea fi primele imagini care îți apar în minte atunci când te gândești la unghiile de primăvară. Însă, florile sau pastelurile vesele sunt de asemenea alte opțiuni pentru o manichiură de sărbătoare. Iată câteva modele de unghii de Paște, colorate și versatile, potrivite pentru aceste zile speciale.

De la decolorări pastelate și ouă mici, până la iepurași sau cele mai frumoase flori, iată 7 modele de unghii pentru Paște. Cum să îţi faci o manichiură perfectă de sărbătorile pascale.

Modele de unghii de Paşte:

1. Unghii de Paște cu ouă

Dacă vrei să urmezi tradiția, alege o manichiură în degrade, cu ouă decorative. Pentru acest model păstrează lungimea unghiilor medie, cu vârful curbat și ușor ascuțit.

Modele unghii de Paşte

 

2. Unghii pastel cu flori

Dacă ești în căutarea unei manichiuri mai simple, patelurile sunt numai bune pentru tine. Încearcă un verde mentă, în ton cu primăvara. Alege să pictezi diferit o singură unghie, cu baza nude și flori multicolore.

Modele unghii de Paşte

3. Modele de unghii de Paşte cu iepurași

Iepurașii arată atât de bine în reprezentările decorative de pe unghii. Dacă ești adepta manichiurii clasice, dar vrei totuși să surprinzi sărbătoarea pascală într-un mod discret, încearcă acest model. Colorează unghiile nude și desenează deasupra iepurași stilizați într-o nuanță contrastantă.

Modele unghii de Paşte

4. Modele de unghii de Paşte colorate

Trendul unghiilor colorate este tot mai prezent în manichiură. Încearcă așadar această propunere, unghii în nuanțe pastel, ideale pentru Paște și primăvară. Unghiile tale vor arăta asemenea unor ouă mici, vesele și colorate.

5. Unghii pastel cu aplicații

Iată un model de manichiură perfect pentru sărbătoarea de Paște dar potrivit și pentru sezonul cald. Colorează-ți unghiile în portocaliu și albastru, apoi desenează un model de imprimeu cu buline. Acest efect va adăuga un plus de farmec unghiilor tale.

Modele unghii de Paşte

6. Unghii cu vârful colorat

Dacă petreci Paștele într-o atmosferă elegantă, iată și o propunere de manichiură în același ton. Unghiile lungi nude cu vârful colorat sunt o alegere plină de stil. În loc de galben poți experimenta și alte nuanțe colorate precum roz, verde sau chiar roșu.

Modele unghii de Paşte

7. Modele de unghii de Paşte cu pete

Unghiile mate sunt o altă tendință devenită destul de populară, datorită aspectului elegant. Poți adapta acest stil și de Paște într-un mod creativ. Pictează unghiile în culori diferite și desenează apoi puncte negre subțiri, pentru a le adăuga un aer vintage.

Modele unghii de Paşte

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *