Modele de unghii la modă în toamna 2023. Culorile vibrante și îndrăznețe, vedetele acestui sezon

Manichiura la modă în 2023

Scris de: Oana Matei

13 Sep. 2023

Modele de unghii la modă în toamna 2023. Culorile vibrante și îndrăznețe, vedetele acestui sezon

Modele de unghii la modă în toamna 2023. Fiecare sezon vine cu propriile tendințe și inovații în materie de nail art. Toamna anului 2023 nu face excepție, aducând cu ea modele de unghii absolut fabuloase. De la culori vibrante și îndrăznețe, până la nuanțe mai subtile și elegante, toamna acestui an promite să fie plină de stil și rafinament în ceea ce privește designul de unghii. Haideți să descoperim care sunt modelele la modă care vor cuceri lumea manichiurii în toamna anului 2023.

Modele de unghii la modă în toamna 2023: Nuanțe naturale și minimaliste

În timp ce culorile vii și îndrăznețe sunt mereu populare, toamna aceasta aduce și o abordare mai simplă și minimală. Nuanțele nude, bej și roz deschis vor fi vedetele sezonului, oferind un aspect elegant și sofisticat. Adăugați detalii subtile, cum ar fi linii subțiri, puncte sau margini netede, pentru a obține o manichiură minimalistă, dar totuși la modă. Se remarcă prin simplitate și design curat și sunt departe de a fi exagerate și sunt foarte elegante.

Manichiura franțuzească reinventată

Urmând linia minimalismului, manichiura franțuzească vine într-o variantă mini. Un stil al acestei manichiuri clasice pe care îl iubim și este unul dintre modelele perfecte pentru unghiile scurte. Manichiura franțuzească clasică primește o interpretare nouă și îndrăzneață în toamna anului 2023. În locul vârfurilor albe, experimentați cu culori pastelate, metalice sau chiar cu modele geometrice. Alegeți forme precum linii îndreptate, triunghiuri sau curbe fluide pentru o manichiură modernă și stylish.

Culori intense și contrastante

Toamna este momentul potrivit pentru a îndrăzni în materie de culori. În acest sezon, veți vedea modele de unghii care combină culori intense și contrastante. De la combinații de negru și alb, până la mov și roz aprins, opțiunile sunt nelimitate. Printre culorile care revin se numără roșul. Iar una dintre cele mai populare tonuri este roșul vișiniu. O altă nuanță de ojă la modă toamna aceasta este verdele.

Texturi și efecte interesante

Pentru a adăuga un element suplimentar de interes și stil, texturile și efectele speciale se fac remarcate în toamna anului 2023. De la manichiuri cu aspect de catifea sau de piele, până la modele cu aspect marmorat sau efectul oglinzii, aceste detalii vor completa perfect orice ținută. O altă manichiură care nu va lipsi sunt unghiile magnetice, care reușesc să aibă acel efect  frumos de catifea si care sunt aproape hipnotice. În acest caz, unghiile se realizează cu oje magnetice.

Vezi și Trucul pentru ca oja să nu-ți sară de pe unghii. Ce trebuie să faci de fapt înainte de a o aplica. Secretul pentru o manichiură rezistentă

Detalii florale subtile

Florile pe unghii nu sunt valabile doar primăvara și vara În toamna anului 2023, vom vedea modele de unghii cu detalii florale subtile. Alegeți culori calde și de sezon precum burgundy, portocaliul sau verdele închis, și completați designul cu flori delicate și linii fine. Această combinație adaugă un aer romantic și feminin manichiurii voastre.

Vezi și Trucul inedit pentru o manichiură perfectă. De ce să îți pui unghiile în apă cu gheață după ce le-ai dat cu ojă

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9.6 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *