Modelul de unghii care revine la modă. Ce este Microfrench-ul

Află totul despre modelul de unghii care revine la modă în acest sezon! Ce este micro manichiura franţuzească?
Modelul de unghii care revine la modă. Ce este Microfrench-ul

Modelul de unghii care revine la modă. Află toate detaliile despre modelul de manichiură preferat deja de toate vedetele. Primăvara aceasta revin în atenție eleganța și simplitatea în manichiură. Acest trend se resimte în modul în care ne vom colora unghiile. Manichiura microfrench, o reîmprospătare a designului în stil franțuzesc este stilul de manichiură pe care îl folosesc deja toți influencerii.

Pe lângă faptul că este o opțiune elegantă, clasică, ce nu se va demoda, se potriveste și cu orice fel de vestimentație. Deși în 2022 se poartă și culorile vibrante, aplicațiile plus alte accesorii pentru unghii, această tendință minimalistă nu trebuie lăsată de o parte.

Modelul de unghii care revine la modă

Modelul de unghii care revine la modă. Ce înseamnă manichiura microfrench?

Manichiura microfrench este o versiune minimalistă a clasicului french, unde vârful unghiei este decorat cu o linie subțire. Modelele variază foarte mult în funcție de gust şi de preferințe. Acest trend include unghiile naturale, atemporale cu vârfuri albe, vârfuri colorate sau o reinterpretare mai artistică pe o bază micro de manichiură franțuzească.

Artista de unghii Harriet Westmoreland este cea care a promovat intens această tendință minimalistă. Și este de înţeles de ce acest stil a devenit deja popular. Este versatil, sofisticat şi oferă libertatea de a alege între un aspect subtil sau unul îndrăzneț. În plus, arată atât de bine pe unghiile scurte!

Această tendință versatilă de nails art poate fi realizată folosind oja clasică sau gel. Se potriveşte atât pe unghiile naturale scurte, cât și pe extensiile lungi. Este o manichiură elegantă care poate fi adoptată la birou, dar si la o petrecere, fără a fi nevoie să-ți faci griji că arată extravagant. Este modelul de unghii care revine la modă.

Modelul de unghii care revine la modă

Cum se poartă manichiura micro franțuzească

Manichiura micro franțuzească este o reinterpretare a stilului minimalist french. Poți alege culoarea tradițională roz și alb sau încearcă ceva nou! Poți opta chiar pentru o culoare strălucitoare. Atunci când este pictată într-o linie atât de subțire, devine  potrivită pentru aproape toate ocaziile. Este modelul de unghii care revine la modă.

Microfrench-ul este doar o variantă nouă a clasicului stil francez. Marcarea uşoară a vârfului unghiilor cu o linie delicată adaugă un efect deosebit fără să încarce. Un alt avantaj al acestui stil este că poate fi folosit cu diverse culori, fără să arate exagerat.

Dacă eşti însă adepta stilului clasic, încearcă un microfrench cu alb pentru a-l potrivi cu toate ținutele tale. Această tendință versatilă se potriveşte de minune cu unghii pătrate, rotunde sau cu unghiile migdale. Așa că acum știi ce fel de manichiură va da mâinilor tale mult stil în acest sezon. Tu cu ce culoare ai încerca trendul de unghii microfrench?

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *