Moment viral cu Iulia Vântur. Ce a făcut departe de casă, toată India a văzut asta

De Ziua Națională a României, Iulia Vântur a oferit un moment emoționant pe rețelele sociale. Chiar dacă trăiește de foarte mulți ani în India, fosta vedetă PRO TV nu-și uită originile. Astfel, imaginile cu ea au devenit virale.

Iulia Vântur nu-și uită țara natală

De peste 10 ani, Iulia Vântur este stabilită la mare depărtare de țara natală, într-o națiune cu o cultură total diferită: India. Totuși, aceasta nu uită niciodată că este româncă. De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, artista a transmis un mesaj emoționant pe internet, unde a și cântat, la cerere, imnul nostru.

Oriunde s-ar afla în lume, Iulia Vântur se mândrește cu faptul că este româncă. Într-o zi specială, cum a fost 1 Decembrie, vedeta a ținut ca toți fanii ei să știe cât de mult iubește România

„La mulți ani, România! Te iubesc, te păstrez în suflet și în vene, oriunde aș merge în lume și sunt mândră de zestrea pe care mi-ai dat-o! Mi-e dor de tine în fiecare clipă. La mulți ani tuturor românilor de peste tot din lume. Suntem români și suntem mândri de asta. Eu una sunt! Vă iubesc și vă trimit toată dragostea mea”, a transmis Iulia Vântur în mediul online.

Iubita lui Salman Khan a cântat Imnul României

Tot de Ziua Națională a României, Iulia Vântur a lansat pe internet o sesiune de întrebări și răspunsuri, ocazie cu care admiratorii săi i-au adresat mai multe întrebări legate de țara natală. La una dintre acestea, iubita lui Salman Khan a cântat Imnul României.

Pentru Iulia Vântur, India a devenit a doua sa casă. Locuiește de peste 10 ani cu iubitul ei celebru, Salman Khan, și se bucură de o carieră înfloritoare la Bollywood. Chiar și așa, actrița nu și-a luat cetățenie indiană:

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Da, am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card.

(…) Pot să îmi iau cetățenie, dar nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă. (…) Am zis că vreau să vă sărbătoresc de ziua voastră. (…) Am concerte în lume, dar emoții voi avea cel mai mult pentru cel din România. Îmi doresc să fac așa ceva. (…) De mâncarea mamei mi-a fost cel mai dor. Deși mama la Istanbul a venit cu plăcinte”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *