Momentele umilitoare trăite de Bella Santiago la X Factor și Bravo, ai stil: „Am ales să fiu puternică și să merg mai departe” VIDEO EXCLUSIV

Ce îi spuneau ceilalți concurenți

Bella Santiago s-a lovit de multe momente neplăcute atunci când a venit în România și a participat la diferite concursuri. Tânăra este din Filipine, iar de când a ajuns în România a câștigat X Factor 2018, a fost finalistă Românii au talent 2016 și Bravo, ai stil! sezonul 7. În plus, a fost și la Eurovision în 2019.

Prin ce a trecut Bella Santiago la X Factor: „Îmi ziceau ce caut eu acolo”

Bella Santiago nu este romancă, dar s-a stabilit aici de câțiva ani. Atunci când a participat la X Factor foarte mulți dintre concurenți spuneau că ar trebui să fie eliminată deoarece nu ar fi avut ce să caute acolo. Deși nu i-a fost deloc ușor, Bella și-a ținut capul sus și a mers mai departe.

„Am avut (n.r. prejudecăți), mai ales când am fost la X Factor, atunci mulți îmi ziceau ce caut eu acolo că nu sunt româncă, că nu trebuie să câștig eu, să mă dea afară, multe. Și am avut emoții să nu castig X Factor, că au existat multe comentarii, mulți hateri, și nu doar în online și personal. Nu din public, din concurenți, că ce caut eu acolo pentru că nu sunt româncă. Eu mi-am făcut treaba, am urcat pe scenă, am cântat, am dansat și i-a plăcut juriului. A fost un pic greuț”, a povestit Bella Santiago, la Ego Life.

Bella Santiago, despre jignirile pe care le-a primit la „Bravo, ai stil”

Și la „Bravo, ai stil” s-a lovit de jigniri. Bella Santiago a mărturisit ce i se spunea în timpul concursului. Ce a făcut? A preferat să vadă doar partea frumoasă și pozitivă a lucrurilor și astfel a mers mai departe.

„Dar și când am fost la Bravo ai Stil la fel, că sunt cioară, că sunt urâtă, filipineză urâtă, că nu știu ce… Multe, dar am ales să fiu puternică si am ales să văd numai partea frumoasă și pozitivă și să merg mai departe. Oricum oamenii care sunt hateri tot mă ajuta să mă ridic. Dacă oamenii mănâncă ceva nasol nu trebuie să mănânci și tu ceva nasol”, a mai spus Bella Santiago.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Este difuzată miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *