Momentul care l-a făcut pe Cristian Boureanu să izbucnească în lacrimi. Ce l-a emoționat peste măsură

"Viața trebuie trăită la timpul prezent și întotdeauna să știi că s-ar putea să fie mai frumoasă călătoria, decât destinația"
Momentul care l-a făcut pe Cristian Boureanu să izbucnească în lacrimi. Ce l-a emoționat peste măsură

Cristian Boureanu a răspuns cu lacrimi în ochi la una dintre întrebările puse de Denise Rifai. Afaceristul și-a găsit cu greu cuvintele și dezvăluit că a fost o minune faptul că mama lui l-a putut aduce pe lume.

Momentul care l-a făcut pe Cristian Boureanu să izbucnească în lacrimi

Cristian Boureanu a vorbit despre relația cu Dumnezeu, dezvăluind faptul că a fost o minune să fie adus pe lume. Mama lui pierduse nouă sarcini înainte de a a-l naște pe el. Cu prilejul acestei discuții, Cristian Boureanu a mărturisit că încă nu și-a dat seama ce are de făcut în această viață. Afaceristul susține că nu se oprește din căutat și spune că are foarte multă răbdare.

Denise Rifai: V-ați dat seama ce așteaptă Dumnezeu de la dumneavoastră?

Cristian Boureanu: Nu. Este una din părerile de rău pe care le am în ultimii 10 ani. Nu reușesc să-mi dau seama exact ce am de făcut, ce fac cu atâtea lucruri pe care le știu și încă mai caut. Un lucru îl știu. Adevărul te va elibera. Mama nu a plecat gravidă în Zambia, a rămas gravidă în Zambia, pentru că au stat 2 ani acolo. Întâmplător, acolo, când s-a dus să avorteze, i s-a spus că e o problemă care poate fi rezolvată. Așa că nimic nu este întâmplător în viață. Mai caut. Am răbdare. Și până la urmă mai e un lucru pe care l-am constatat și cred că a fost unul din secretele vieții mele fericite, pentru că eu am fost un om fericit și sunt un om fericit, în ciuda multor probleme pe care le am. Viața trebuie trăită la timpul prezent și întotdeauna să știi că s-ar putea să fie mai frumoasă călătoria, decât destinația. Trebuie să fii, acolo unde ești, cu toată ființa ta”, a spus Cristian Boureanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cristian Boureanu, despre mama lui: “Râdea foarte mult, dar era foarte severă”

Cristian Boureanu și-a pierdut mama în urmă cu 26 de ani, în 1996. Acum, gândindu-se la ce ar spune mama lui despre el, afaceristul crede că nu ar fi foarte mândră. Acesta susține că a preluat severitatea de la mama lui și a procedat și el la fel cu fiica lui.

„Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare. Aveam o comunicare greoaie cu mama. Era o femeie severă, râdea foarte mult, dar era foarte severă. Probabil așa am fost și eu cu copilul meu, extrem de sever, dar întotdeauna distracție, glumă, trebuia să se facă. Pe de altă parte, mama ar fi fost mândră de un lucru: că eu am învățat să fiu fericit. Ea nu a fost o femeie fericită. Și la mama m-am gândit acum un an, când am hotărât să încep să mă pun pe mine pe primul loc. Pentru că viața nu știi cât de lungă este”, a mai spus Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina Boureanu și împreună au o fiică. A fost căsătorit și cu Valentina Pelinel. Ulterior, afaceristul a avut o relație de câțiva ani cu Laura Dincă, însă s-au despărțit în 2021.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *