Momentul de cumpănă din viața Lucianei Indre. Prin ce a trecut după ce a primit un diagnostic crunt: “Psihicul contează enorm” VIDEO EXCLUSIV

Luciana Indre: ”L-am descoperit pe Dumnezeu altfel”

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2023

Momentul de cumpănă din viața Lucianei Indre. Prin ce a trecut după ce a primit un diagnostic crunt: “Psihicul contează enorm” VIDEO EXCLUSIV

Luciana Indre este invitata Danei Săvuică în emisiunea EGO Life din această seară. Prezentatoarea de la Prima TV vorbește cu optimism despre perioada dificilă pe care a depășit-o, după ce în 2021 a fost diagnosticată cu o boală grea. Cum a reușit aceasta să se vindece și cât de mult a contat mentalitatea.

Momentul care i-a schimbat viața Lucianei Indre

Pe Luciana Indre publicul o știe de la Prima TV, unde prezintă emisiunea ”Sănătate cu stil”. Luni, 19 iunie, ea este invitata Danei Săvuică, în ediția cu numărul 66 a emisiunii EGO Life. Luciana Indre a traversat o perioadă dificilă, după ce în 2021 a fost diagnosticată cu cancer. Prezentatoarea TV a reușit să treacă cu capul sus prin această încercare și să se vindece.

Citește și: Ego Life, ediția a 66-a. Dana Săvuică o are invitată pe Luciana Indre. Prezentatoarea vorbește despre cumpăna care i-a marcat viața, când a fost diagnosticată cu o boală cruntă

Acum vorbește cu optimism despre acea încercare și spune că a fost nevoie de ea, pentru a se transforma în omul care este în prezent. Povestea ei poate fi un exemplu pentru toate femeile care primesc acest diagnostic. Luciana Indre spune că psihicul contează foarte mult și că, de când a aflat că este bolnavă, s-a apropiat mai mult de divinitate.

”Când am primit șansa să mă vindec, eu nu am mai fost supărată. Am avut stadiul trei, destul de avansat, dar am avut și șansa de vindecare. Am zis: gata, mă fac bine! Și m-am proiectat tot timpul că mă voi face bine. Psihicul contează enorm de mult și asta arată și studiile, nu trebuie să spun eu. Foarte mult a contat și credința. Eu eram o persoană credincioasă, dar l-am descoperit pe Dumnezeu altfel, mult mai apropiat, și îl vedeam în fiecare lucru care se întâmpla. Mi-a dat Dumnezeu putere și îi mulțumeam în fiecare moment. Și acum nu vreau să pierd conexiunea asta.”, a spus Luciana Indre, în emisiunea EGO Life.

Citește și: Ce a aflat Dana Săvuică, în urma unui control la dermatolog: „Asta este o consecință”. Ce mare greșeală a făcut vedeta în tinerețe VIDEO EXCLUSIV

”Te gândești la cei apropiați”

Prezentatoarea de la Prima TV a mai povestit în cadrul emisiunii EGO Life că cel mai greu moment a fost acela în care a trebuit să îi dea vestea tatălui său. După ce și-a pierdut mama când avea 15 ani, tot din cauza cancerului, Lucianei Indre i-a fost extrem de dificil să îi mărturisească părintelui ei că suferă și ea de aceeași boală.

”E șocul, cred că e la toată lumea. Te gândești la cei apropiați, nu te gândești la tine. Eu m-am gândit la tatăl meu, a fost primul meu gând: cum va fi? Mama mea a murit de cancer, eu aveam 15 ani. Cum să-i dau vestea? Pentru mine ăsta a fost primul gând. Și asta cred că se gândește fiecare: te gândești la copii, dacă ești părinte, te gândești la cei apropiați, nu stai să te gândești la tine.”, a mai spus Luciana Indre.

Despre cum a descoperit boala, cum a reușit să se împace cu ideea, dar și cum s-a raportat la procesul de vindecare, Luciana Indre povestește în ediția de luni, 19 iunie, a EGO Life, de la ora 21:00. Emisiunea se difuzează pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *