Momentul în care Amalia Enache a vrut să îşi dea demisia de la Pro TV. Are legătură cu tatăl fetiţei sale

Amalia Enache a făcut dezvăluiri emoționante despre viața privată
Momentul în care Amalia Enache a vrut să îşi dea demisia de la Pro TV. Are legătură cu tatăl fetiţei sale

Amalia Enache este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști și oameni de televiziune de la noi. Are o carieră de peste 20 de ani în această meserie, iar cea mai mare parte a ei a petrecut-o în redacția Știrilor Pro TV.

De-a lungul anilor, însă, îndrăgita prezentatoare a dorit să își țină viața personală și familia departe de lumina reflectoarelor, astfel că până acum nu s-au aflat foarte multe lucruri în acest sens. Recent, ea și-a deschis inima și a vorbit, fără ocolișuri, în cadrul unui podcast, despre Amalia Enache cea din spatele camerelor, povestind secrete din viața ei personală, presărate cu lacrimi de durere și nostalgie.

„Am știut foarte clar cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu”

Amalia Enache este discretă în aparițiile publice, lucru ce a stârnit și mai mult interesul curioșilor despre viața ei privată. Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, ea a fost mereu rezervată în declarații în privința soțului ei și al fetiței lor, Alma.

A motivat acest lucru prin faptul că dorește să protejeze copilul evitând expunerea lor publică (a micuței și a soțului). În plus, jurnalista a precizat că vrea, ca atunci când oamenii o văd pe micul ecran, să se gândească mai mult la știrile pe care ea le prezintă și nu la viața ei personală.

„Nu este vorba despre mine atunci când pun protecție peste familia mea, ci este vorba de binele pe termen scurt si foarte lung al copilului meu. De la bun început asta a fost. Nu este vorba de secrete bine păzite”, a spus prezentatoarea în cadrul podcastului „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

„Sufletele pereche există”

Amalia Enache s-a destăinuit și în privința relației pe care o are cu tatăl fetiței lor. Aceasta a mărturisit că și-a asumat relația cu el de la bun început, iar atunci când a aflat că este însărcinată, ei doi nefiind căsătoriți, a vrut chiar să își de demisia de la Pro TV pentru a nu periclita imaginea postului.

În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lumea pe care eu îl cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească dumnezeiască.

Sufletele pereche există, numai că noi credem că suflete pereche reprezintă ceva neapărat într-o poveste clasică și definitivă. Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul acela”, a spus prezentatoarea.

A fost devastată de durere după moartea părinților: „Încă mai am o relație minunată cu mama”

Puțini sunt cei care știu că Amalia Enache ascunde câteva drame. Celebra prezentatoare și-a pierdut părinții, iar decesul acestora i-a provocat o mare suferință. Subiectul este extrem de sensibil pentru ea, iar jurnlista a început să plângă atunci când și-a amintit de ei.

Întrebată de Mihai Morar ce fel de relație a avut cu mama ei, Amalia Enache a izbucnit în lacrimi.

„Încă o avem (relația minunată între ea și mama ei – n.r.), deși nu mai este de 13 ani cu mine. Pentru că a fost atât de puternică în viața mea, încât încă e acolo. Mama e mama!”, a mărturisit prezentatoarea vizibil emoționată.

Ea povestește că părintele său a avut o moarte „fulgerătoare” care a survenit la nici trei luni după ce a mers la spital pentru un control de rutină crezând că este răcită.

„Nu am fost deloc pregătită. A durat foarte, foarte mult reașezarea mea cu mine, cu lumea, cu viața. Cumva viața mea este până la momentul acela într-un fel – îmi amintesc de Amalia aceea, era destul de simpatică și ea – iar din punctul acela sunt cu adevărat altcineva.”

Charismatica știristă a dezvăluit, de asemenea, că după momentul decesului mamei ei, pentru o bună perioadă de timp, a trecut prin diverse stări, de la refuzul acceptării situației și, într-un final, până la împăcarea cu această idee. Însă pentru asta a apelat și la ajutorul unui psiholog.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *